Julklappar

Fick:
En babyliss icurl, mer martini glas och örhängen-Älsklingen
Pengar, småsaker och en micro-Mamma och Pappa
Martini glas och toast maskin-Mickes familj
Soda stream-Uncle Cliff och Micke
Pengar-Mormor
En kortlek, nyckelskåp och två lila bokstäver där det är ett J och ett M (Jennifer och Micke)-Alicia

Gav:
En snygg snygg klocka, mys pys tofflor, vantar och halsduk till Älsklingen
En babyliss icurl (likadan som mej) och en bok til Mammi.
Ett presentkort på jack&jones och en skiva från det året han fyllde 18 (Absolut nr1) hihi och 2 till skivor till pappsen.
En ostbricka, god tvål och en dassbok till Mammi och Pappsen.
En snygg hand väska till Alicia.


God fortsättning

Jag och Micke förra nyårsafton, kyssen klockan 12.


Hoppas alla haft en underbar jul för det har jag. Jag och Micke bjöd våra familjer på julbord hemma hos mamma och pappa. Det var en bra och Lyckad jul vi hade det jätte mysigt och trevligt. På juldagen var vi hos morbror Cliff och fira med min släckt. Jag och Micke har fått en micro, toast maskin, sodastream, martini glas, pengar och småsaker. Och i helgen har det vart shopping förfullt för mej och syrran, Herregud vad folk det vart :@ Har köpt 2 par nya jeans, en stickad lång tröja, underkläder, leggins, volym pulver och ett hårband, än är det inte slut för imorgon ska jag och lici ner på stan igen. OCh jag ger inte upp jag ska ha den där jävla kappan! Eftersom jag inte får tag i den vita får jag väll lov att käpa den svarta imorgon..snyft=`(

På torsdag är det redan nyår, det var bara ett år sen bilden där åvanför togs på mej och Micke. Vi har planerat att äta hos mamma och pappa och sen fira hos Arto och Lena i hovsjö.


God jul!

(Jag och syrran förra julen)


Imorgon är det äntligen julafton och det är så mysigt dan innan när man fixar med julklappar, pynt och mat. Vi hade tänkt fira hemma hos mej och Micke med våra familjer men det blev ändring, vi ska fira hos mamma och pappa för att få mer plats. Men det blir bra =) Imorgon kommer jag säkert vakna super tidigt som vandligt och klockan 10 ska jag, mamma och Bella ta hundarna och gå en timmes tromenad sen kommer Mickes familj hem till oss och kollar Kalle anka och äter jul mat. Nu ska jag fixa med sista julklapparna sen sova.

God jul på er alla!

Diiiv


Igår åkte jag och Alicia ut till Almnäs med damp Diva. Det är så kul att leka med henne för hon har sån energi.


juliga naglar


Fixa mina naglar igår, tänkte att jag vile ha dom juliga och det blev dom. Jag blev rätt nöjd.


Äntligen.

 Mina rosa uggs, tog typ en månad för dom att hitta hem till mej.

Driiiver ni!!!!!!!!!


Jag gick precis gå in på H&Ms hemsida för att beställa min kappa,(jag och Jenny sprang runt i stockholm för att hitta min storlek och i vit) då ser jag att dom sänkt från 799:- till 499:- Gissa vad som är problemet då????? Dom har alla storlekar förutom MIN 34!!! Skit på er!

Skådespelerskan Brittany Murphy död


Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas. Det är så hemskt när folk dör så ungt tycker jag=(
R.I.P.


Helgen full av julförberedelse


Nu ska jag ta och fredags städa.
Idag ska jag och Jenny åka till antagligen stockholm eller skärholmen och shoppa.
I helgen ska jag och Micke planera det sist införjulen och jul städa + jul handla.


Snöovädret dröjde ut dan.

(vår balkong)

Vilken dag!
Jag har tjatat att jag vill ha snö men jag borde hållit tyst för idag var ingen rolig dag. Jag vimsa runt i stockholm och leta efter min tankläkare i 40 min och när jag väl öppna en taxi dörr och sa: kör oss till sibylla gatan! så berätta han att det bara låg bakom hörnet av stationen vi gått av på :@, Tågen var inställda till och från och när vi väl kom på ett tåg var det skit ungar som lekte med nödbromsen så det blev änu mer försenat, tåget stana i hamn och där blev jag och Micke fast för att ersättnings bussarna inte kom och vid busshållplatsen stod halva södertälje, så jag och micke gick in i pizzerian och åt och vänta på att pappa skulle hämta oss. Mitt ansikte kändes förlamad och frös så jag darrade, jag tycer synd om dom som är kvar där ute.


Läskigt att åka hem till mamma och pappa



Dagens lunch blir resterna från lördag och ett gjas bubbelvatten.
Jag hade ont i huvet i morse när jag vaknade och bestämde mej för att inte åka till skolan utan att sitta hemma och göra projekt arbetet. Idag var det halt ute på vägen och så fick jag skrapa bilrutorna, det var svårt för jag är så kort=/. Jag körde väldigt försiktigt och kom hem utan nån olycka.


Ett STORT Tack till er alla!



Fick en massa godsaker av: uncle Cliff & Micke, Ari, Jonna & Fredrik, Älskling Micke.

 En ROSA spa korg av kusin Angelica.

 Dågig bild. Men jätte jätte fina ROSA/vita bling örhängen av Mickes syster Linga.

 Jag råka skriva fel i ett av mina tidigare inlägg, det var en nokia 5530 express music jag fick av mamma och pappa.

  Jag fick otroligt mycket av Mickes mamma: 2 Ed hardy klädsel till framsätena,Ed hardy rattmuff, Ed hardy bilmattor, 2 Ed hardy Wunderbaum, Sexiga lila underkläder, en JÄTTE julstjärna/blomma och 2 buketter.



A: ROSA snygga skor (klacken =14 cm) från Catalina Vargas.

B: Söt halsband med röda stenar (martsar min ring)  och en choklad tomte (som inte har nått huvud kvar hihi) av Tony Rantanen och Johanna Mahanen.

C:Presentkort på H&M på 300 kr av Jenny Lampinen.

E: som i Erik Eriksson som jag fick en necessär av fylld med badgrejer, spegel, lipgloss och ett jätte fint armband.


Av tant Ulla fick jag handukar och en fin ROSA mugg där det står 18 år och en fin text i.
Av Mormor, Kim och Dexter fick jag pengar av.

Av älsklingen fick jag mina converse skor av.

Stort Tack till er alla jag uppskatar allt jag fått och allt ni gjort för mej, jag känner mej som världens lyckligaste!


Lördag 12/12 överaskning


Jag och Micke skulle ut och äta middag på lacantina (trodde jag)...
Vi åkte hem till mej för att parkera bilen.

Och då när jag öppnar dörren för att springa in till mamma för att berätta att det snöjar så..........

SURPRISE!!!


I 3 veckor hade dom planerat och jag misstänkte inte ett dug. Allt var så perfekt och planerat. Alla minna vänner var där jag blev så glad!

Middag (köttplanka) riktit god
 JA må hon leva...

Presenter



Jonna hade en lek till mej... kän och gissa vem.
 Haha jag råka gissa på Fredrik 2 gånger xD

Tony och Johanna <3

*SingStar*
 Jag mot syrran


Då var det dags för tårta.
 Så fiint. Den finaste tårta jag sett. Jag ville knappt äta eller skära den för den var så fin. God var den oxå.


Senare drog vi ut. Det blev Hamnmagasinet och Olarys.
 Fy vad jag såg ut där haha kanske berode på Martinisarna jag äntligen fick beställa;-).
Tack alla för en underbar kväll den här kvällen kommer jag aldrig glömma. Jag är så lätt lurad att jag inte misstänkte något, och att det var många som nästan försagt sej flera gånget till mej. Jag kan inte beskriva hur underbart det var och själva tanken ni hade var det finaste jag vart med om. Mina föreldrar är bäst ingen protest!
Jag älskar älskar älskar er!


SURPRISE!!!



Igår så var jag inställd på att gå ut och äta med Micke och sen ut med Jonna, sen när jag åkte hem till mamma och pappa för att lämna bilen och öppnar dörren så hör jag SURPRISE och blixtrar, och där stod minna vänner =D Haha jag blev så glad och viste inte vad jag skulle säga. Mamma och pappa hade verkligen gjort det jätte fint hemma och allt var perfekt! Det var bildspel på tvn på mej, det var mat, det var rosa inredning, det var lekar och så planerat för mej=D

Tack Tack Tack!

Jag kommer aldrig glömma den dan, jag ville att den aldrig skulle ta slut. Och tack alla som kom det betyde jätte mkt för mej.
Älskar er!

<3


Jag måste bara säga att jag älskar mina FÖRELDRAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Se upp där ute på vägarna för här kommer jag!


Idag har jag klara körkortet!!!!

Weeah! Jag är super glad, så när jag klara det så skjutsa pappa hem mej så jag kunde hämta bilen och åka till mammas jobb och överaska henne=D Det käns så skönt att äntligen ha det gjort nu. Nu kan jag åka vart jag vill och så får jag mer fritid för att jag inte behöver övningsköra och plugga teo. Jag var så nervös att jag somna jätte sent och vakna en timme innan jag egentligen skulle gå upp. När jag körde upp lugna jag ner mej mer Jag känner mej väldigt säker i min körning så ni behöver inte vara rädda för mej. Emmelie, Jonna och Fredrik lever än fast vi nyss tog en liten tur ner på stan.

Nu är jag i skolan igen och ska ha julmarknad till typ klockan 8-9.


Min 18 års dag Hura Hura Hura

Hura Hura på min 18 års dag!=D
OCH en till rolig sak JAG KLARA TEORIPROVET IDAG!

Micke var jätte gullig idag, han gick upp 20 över 5 för att göra frukost på sängen till mej, han brkar alltid försöka sova så länge som möjligt inan han drar till jobbet. Men idag gick han upp tidigt för min skull<3. jag skulle upp halv 6 för hade övningskörning innan jag hade teori provet. Och jag KLARA TEO =D=D

Idag hade jag en liten fika för Onkel Cliff, Micke och kusin Angelica. Jag fick en massa godsaker ;-) ;-) Och en korg med ROSA spa saker.

OCh av pappa och mamma fick jag en Teleeefon Nokia5800 expressmusic =D=DJag älskar er!!!! Ni är bäst bara bäst!

 

Av min älskade fick jag mina converse skor xD

 

Jag säger bara TACK till alla!


Ny soffa.

Igår köpte jag och Micke en ny soffa och nu har vi äntligen satt oss ner i den och nu är vi klara i vardagsrumet. Det är så fiiiiint. Vi är verkligen nöjda med soffan.
Imorgon börjar julbord+julmarknad i vår skola så vi har inga lektioner på hela veckan, så skönt!

18 år på onsdag

På onsdag fyller jag 18 år, Yeah me!

Idag hade jag fika för släckten men typ ingen kom och det verka som att alla var bakis och nån sjuk. Skyst var det iallafall inte, då vet man hur mkt folk bryr sej om mej. Jag fyller faktst 18 år...
Skäms på er!


Julbord på S:t Ansgars källare


Igår bjöd pappa mej, Micke, mamma, Alicia och hans firma på julbord på S:t Ansgars källare. Vi bev 12 pers. Det var riktigt trevligt och kul vi hade det, förutom att servitören spilde en hel bricka med öl på mej utan att varken ge mej en servet eller säga förlåt =@



Köpte den här outfitsen i fredags till julbordet.


Ny design snart...


Försöker fixa ny design men det går inte så bra så får se ut såhär sålänge för nu har jag inte tid mer måste jag ner till körskolan och plugga.


Första December


Mammi köpte jul kalender till mej, Alicia och Micke


Nu är det jul igen

För några veckor sen var jag och micke på Ikea och köpte lite jul saker hem (fans tyvär inte så mkt) men i helgen iallafall så packa vi upp påsen för att pynta lite och jag blev nöjd, mäst nöjd över jul stjärn slingorna i vardagsrummet.


Converse All Star


I fredags förra veckan var jag och Jenny uppe i stockholm och så skulle hon pröva Converse skor och då gjorde jag oxå det för att jag inte hade nått att göra. Jag tyckte igentligen inte dom var specielt snygga men nu är jag kär i dom =S Så idag efter skolan ska jag ner snabbt på stan och pröva sånna svarta. *(Fast jag ska inte ha smal sula).

RSS 2.0