Besiktningen avklarad


Bilen gick igenom utan problem. Skönt!

Just nu på vår uppfart...


Just nu står den här snygga ferrarin på vår uppfart. Pappas kompisar från finand är här på besök och har percis köpt den här bilen. Klart jag är sugen på att köra den ;-D Det ser så roligt ut att det står tre snygga sportbilar utanför garaget och sen min lilla söta peugeot.

Studentskiva igår


Cattas student skiva igår på the strip var inte riktigt som min förra året. Det var inte så mkt folk men jag hade så kul jag gjorde det till och då menar jag att jag hade kul ;-)

Måndag

Vi börjar dagen med en english breakfast ute i solen. Under fredagen åkte jag runt med pappas bil eftersom att han är i finland. Den var skit skön att köra fast jag var skit rädd att jag skulle råka göra nått med den. Klockan 8 på kvällen skulle vi hämta pappa igen. Innan han kom hem så var jag tvungen att tvätta hans bil men det gick inte så bra för det kom massa jävla pollen på bilen så den blev skitig.



Bling


När han kom hem fick vi perfymer. Det här är min favorit som jag använt i flera år.

Söndag, Frukost, grilla, glass, äta äta äta

Frukost Vofflor och glass ute i solen

Grill mästaren jag gjorde helt perfekt kött

Alla kröp ner i soffan och kollade på två filmer jag och micke hade hyrt. Paranormal activity 2 och vampyrer suger. Så hade jag fixat glass med olika såser.

Lördagen


Jag och Micke drog till Ceasars på lördagen där vi träffade min mamma och mina morbröder super trevligt! Syrran och min kusin satt hemma med en hel platta powerking och skulle lana eller vad det nu heter. Micke var så gullig som köpte en ros till mej när vi var på Ceasars<3

Klockan 3 på natten efter krogen fick jag för mej att hoppa studsmatta, förlåt grannarna om ni vaknade hihi. Det var skit kul och det kändes som jag hoppade jätte högt=P Jag gjorde vofflor till alla oxå med glass.

Natten sluta med att jag, alicia och kevin kollade på Fairly Odd Parents och somnade i soffan.

Skärtorsdagen..

På skärtorsdagen kom min ängel Hedvig hem till oss och klippte mej. Jag vet inte vart jag skulle våga klippa mitt hår ifall jag inte hade henne. Hon fixade mammas hår oxå, hon färgade och klippte det.
Klockan 8 på fredag morgonen skjutsade jag och mamma pappa till arlanda. Pappa skulle vara i Finland över påsken. Så när vi hade släppt av han så åkte jag och mamma och handla påsk mat eftersom mormor och några släcktingar skulle komma, sen gick vi in på H&M där jag hitta skit sköna shorts=)

Mammas hårfärg

 Mina sköna shorts H&M

Lockar


Påsken

Under påsken har jag gjort massor kul! Som jag även fångat med min kamera som vart borta ett tag. Nu är det USB sladden som är borta och jag orkar inte leta så jag gjorde på det enkla sätter och åkte till Elgiganten och köpte en kortläsare som funkar till alla minneskort både mobil och kamera. Iallafall hoppas jag alla haft en glad påsk!


Guldbonus på H&M



Nu packar vi !


Det är två veckor kvar till flytten, vi började packa idag tills kartongerna tog slut, 15st. Imorgon fortsätter vi och det känns tomt . Vi vill ju inte packa under påsk och valborg juuu... Mamma gick igenom gardiner och sängkläder som vi fick ta med oss. Jag längtar jätte mycket nu!

Wiii Emma


Lördag kväll


Igår var det nästan inga ute på stan. Kan det vara för att det är löne helg nästa helg? Jag var med Micke och hans kusin Alexandra. SKönt att bara komma ut lite men ändå tråkigt att det inte var drag någonstans.

Lördag


Ingen ville gå på zumba med mej idag så jag sket i det jag med. Istället så har jag joggat och badat med jonna i gröndals bassäng, det var skit härligt!

Jenn ifur


Gymkortet är förlängt och jag är inne på mitt tredje spinning pass imorgon. På lördag ska jag visa vad jag går för på zumba passet hehe... Jag och Jenny gick även på yoga igår jag hade skit svårt att hålla för skratt när alla andades eldandning haha.

En bebis


Igår förlängde jag mitt gymkort på gröndal. Så jag började min dag idag med att plåga mej själv med ett spinning pass på 45 min. Efter att ha varit så duktig åkte jag hem till min kusin och hälsa på hennes bebis. Vilken sötnos, och så liten man kan vara!
Senare har jag ett yoga pass bokat på 75 min som jag ska gå på med Jenny. Efter ska vi hem till henne och kolla på film utan att äta chips, jag lovar.

Tisdag


Igår åkte jag och johanna till gammla Tveta och hälsa på Tony. Jag och Tony skulle planera en kryssning som inte vart av :´( Men idag ska vi göra ett nytt försök=P Vi tog en promenad, eller a tony åkte moppe bredvid lantisen... eller menade latisen. Jag och johanna kolla på allt som förändrats sen jag flyttade där ifrån och tony tyckte vi var pinsamma för det.

Duktig flicka


Utställningen i Eskilstuna i söndags gick bra. Det gick till och med bra för mej och mamma när vi skulle åka dit, vi åkte inte vilse en enda gång.

Deklaration första gången för mej


Bara för att jag går upp tidigt så betyder det INTE att jag gillar det, jag kan bara inte ro för det=(
I lördags gick jag upp innan 7 (Jag ville inte det ) men mådde inte så bra så kunde inte sova längre. Då åkte jag mamma och syrran runt och kolla på skor, var på kyrkogården och sen tillbringa jag timmar i garaget där micke bytte bil på tre bilar och jag tvättade alla däck och fäljar och hela min egen bil. Sen var det dags att hjälpa mamma med att tvätta fönster och vattna blommor. Idag gick jag upp halv 6 för att hinna duscha och sola innan vi skulle åka till utställning i eskilstuna. När jag kom till solariumet 3 minuter efter dom öppnat så vågade jag inte gå in i solariumet för att det var så mörkt och läskigt där inne. efter utställningen har vi vart och kollat kläder, kennel klubben och sen har jag slutat helgen med att deklarera=) Lång helg.

Freaky like me...

Snart var det dags för flytt. Det är mindre än en månad kvar men det käns som igår det var hela tre månader kvar. Jag har börjat små packa saker jag inte behöver ha framme. Jag hittade roliga saker som jag sparat sen jag vad yngre. En av dom sakerna var min Nelly låda haha, lådan är fylld med bilder på han och andra saker som har med han att göra. Jag skulle tappa räkningen efter halvvägs om jag skulle börja räkna hur mycket bilder på honom jag har. Vilken besatt jävel jag var i min idol, han är fortfarande min idol men jag är inte lika besatt som förrut. Min nelly skiva var på repit 24/7, den stängdes aldrig av bara när jag skulle byta till något annat av hans album. Varje knapp i mitt rum, typ tv dosan eller sterion skulle ha en liten nelly bild på sej. Ingen fick tycka om honom bara jag. På träslöjden gjorde jag en liten bil som jag sen klistrade dit mej och han på. Haha stööört!!
Min kompis sa för någon vecka sen att han har fått mean för livet för att jag lyssnade på nelly hela tiden och alla bilder jag hade.
Nelly hyllan

 


RSS 2.0