Utställning

Klockan är halv 7, jag har vart vaken sen 05,50. Klockan var ställd på halv 7 men jag vaknade av mej själv=) Jobbig jag är som orkar gå upp tidigt haha. Vi ska på utställning och ställa ut Gucci. Förra helgen ställde vi ut henne första gången, det gick super bra. Vi hade verkligen inte förväntat oss det eftersom att det var första gången och hennes öron inte har rest sej.
Jag har laddat fickorna med godis och är förbered på en lång dag, för det är typ 40 st innan oss. Det ska bli spännande att se hur det går för det är tio vita herdehundar idag, sist var det bara Gucci. Hon är så duktig.


Levis curve ID


Bättre sent än aldrig

Här kommer lite efterblivna bilder från julbordet på Tyrolen.


Tar snart plats på min hyllan


Att välja mellan dessa två super snygga sommar skor är ett svårt val. Jag har vart och kollat på dom två gånger och vill inte släppa från mej dom. Det kanske blir så att jag kommer hem med båda två nästa gång. En maxi klänning skulle passa perfekt till dessa skor.

Påfyllning


Skärp leopard Lindex, jacka H&M

Vero Moda klänning och skärp


Jätte fin klänning med ¨tassels¨Som tyvär inte är en klänning =( H&M

I mitt badrum är det städat så det skiner


Absolut favoriterna

Bra,bättre, bäst

Idag har jag storstädat ordentligt. Jag blev mest nöjd med badrummet. Damn vad mycket produkter, varje dag jag ska duscha är det lika svårt att bestämma sig vad man ska använda. Villket shampoo blir det idag? Något balsam som passar det? haha villka bekymmer jag har=P Och så har Micke sin lilla hörna där på kanten.


Mellis



Vanilj yoghurt
Jordgubbar
Lime juice


Jennifer Johanna Kilgast


I´m in Miami bitch


Hemma!

Det har vart ett tag sen jag och Jenny hade filmkväll så igår det var dags igen. Temat var dans filmer, step up 3 och en till film som hette bring it on, självklart kollade vi på halv 8 hos mej först. Klockan 8 vaknade pigga lilla jag och Jenny tycker jag är homo för det, och det har hon kallat mej hela dagen hihi (någon vaknade vist på fel sida(a)). Nu är jag hemma, kylskåpet ekar så jag tänker inte laga mat. Jag är sugen på att dansa istället! Varför blir jag aldrig sugen på att plugga?
Jag fick något ryck att bädda Jennys säng, hon blev så tacksam att hon bäddade om den.♥


Lite udda

Micke säger fisring till Alicia.
Alicia säger: När jag tänker på fisring så tänker jag på ananas. Vem kom på det ordet egentlligen?
Jag säger: Eh, alltså det är en kroppsdel.
Alicia säger: Ofta! vart sitter den?
Hahahahahahahahahahahahahaha


Svampbob Fyrkant


Alicia 13 år

I lördags hade Alicia maskerad party för sina vänner. Jag var värd och fixade allt. Välkomstdrink, tilltugg, mat, två tårtor, servering, disk och smink. Det var stressigt att fixa allt till alla. Jag blev så nöjd med mina två svampbob tårtor, jag började med dom klockan 8 på morgonen och blev klar halv 12 på förmiddagen. Dom såg inte bara bra ut, dom blev också super goda!

Smink


Outfit

Pirat

Välkomstdrink

Tilltugg

Svampbob tårta 1

Tårta 2


Jonnas 20 års fest

Jag står där med min rosa svarta favo klänning och låtsas vara Beyonce. Haha

Mer firande

Tre dagars firande för syrrans 13 års-dag. Igår var hennes födelsedag och idag kommer släkten på fika, imorgon kommer hennes kompisar på fest. Då ska tydligen ingen få vara hemma inte äns hundarna haha, jag och micke ska fixa mat till dom sen så får vi dra enligt henne. Men vi ska nog gömma oss någonstans i huset hehe.
Av mej och micke fick hon en väska som hon önskat sej och sen fick hon en rosa liten dator av mamma och pappa.


=D

Tillbaka till att skala potatis. Jag frågade min syster vad hon ville äta idag eftersom att hon fyller år. SJälvklart ville hon ha något med potatis, hon ville inte ha kroppkakor så jag ska skala änu mer potatis nu haha. Jag kommer se ut som en potatis när jag är klar med det här=D


Timeout

Skala potatis var jobbigt så nu tänker jag ta en paus. Jag och diva ska möta min kusin johanna och gå en runda. Har saknat henne skit mycket♥ Sen fortsätter jag skala potatis=)


Hemma gjort

Vakna runt klockan 8 och tänkte att det skulle bli skönt att dansa zumba nu när hundarna är på dagis. Dom hoppar på mej annars för dom tror jag leker med dom. Men istället var pappa hemma så jag vågade inte dansa då hehe=P Jag har hämtat dom nu så jag får stå ut med att dom hoppar efter mej=P
Men först ska jag skala potatis, dagens rätt är hemma gjorda kroppkakor =)

Skön nörd

Är han är nörd eller cool? Haha han är skiiit snabb på rap iallafall.

Långsam onsdag

Förra veckan gick extremt sakta, det var för jag längtade till spat. Men den här veckan? I måndags undrade jag om det typ var torsdag och det snart närmade sej helgen. Mina veckor brukar bara säga ¨poff¨ och så är det fredag. Det är bra att tiden inte bara paserar förbi men jag längtar ju så mycket till den 2 maj då vi ska flytta! Jag ska göra saker helatiden så att tiden går skit fort och då jag inte har mer ideer som jag kan göra så ska jag kolla på Våra bästa år. Jag är så utråkad hela tiden för att tiden går så sakta. Idag ska jag göra:

  • Lite jobb ansökningar skulle vara smart.
  • Plugga Matte
  • Dansa zumba
  • Promenera med tjockis Diva♥
  • Besöka hunddagis
  • Halv 8 hos mej (På tv4)

Gucci biter på allt och alla bokstavligen. Igår bet hon sönder lite tapeter i ett sovrum och sen lite till saker. Då bestämde sej mamma för att sätta in hundarna på dagis. Senare ska vi åka och besöka ett dagis, det ligger i almnäs. Vi brukar ofta låta dom springa i det området så att dom känner igen sej på det stället.


Två perioder

Jag har kommit in i en period där jag lagar nya maträtter eller maträtter jag är sugen på. Det är inte bra! Maten är inte alltid den nyttigaste. Jag brukar få sånna här ryck med matlagning och när den perioden är slut så kommer jag in i en ¨leva sunt¨ period. För två veckor sen var jag inne på en sån period, det är skit änkelt tills någon bjuder en på restaurang och sen en massa människor som fyller år och bjuder på onyttigheter, man får ju inte vara ohyfsad och inte fira med dom. Min tanke efter varje onyttig dag är att jag börjar nästa vecka, men nu är det nästa vecka och jag har kommit in i en matlagnings period så jag vill inte leva sunt, då väntar jag på att jag kommer in i ¨leva sunt¨ perioden så att jag inte känner mej tvingad till det jag gör. Då blir det inte äns kul. I leva sunt perioden så blir jag också i en matlagnings period men då lagar jag bara nyttig mat. Men tränar gör jag även fast jag äter onyttigt. Jag kan heller inte sluta dansa zumba.

Kändis lördag

På lördagen hade jonna sin 20 års fest. Hon hade hyrt ett ställe i Tveta. Man skulle klä ut sej till en kändis, för min del skulle jag och micke vara Mr & mrs smith. Men eftersom att inte micke följde med så var jag Beyonce. Det stod mellan att vara Beyonce eller Shakira. Synd att jag glömde ta bilder på mej själv, när jag får tag på bilderna från festen så måste jag lägga upp dom. Alla var bra utkläda, jag tyckte bästa var judit och judit haha. Kvällen var full med lekar ( typist jonna) =) Skit kul var det! Jag åkte redan efter straks efter 23,00 men det var så kul! När micke hämtade mej så slog jag upp bildörren på min läpp så jag fick en fläskläpp. Haha det blev snyggt=D Synd att den försvinner snart=P


...

Jag och Micke hade en super skön kväll igår. Relax, middag och Ceasars. Vi träffade några vänner där och sen åkte vi hem redan halv 11. Vi fick skjuts av rally harry ( Natta ) som kör som en galning.
Idag skulle min morbror ha blivit 35 år, så vi ska gå till kyrkogården och hälsa på.


Jack byrnes remix

Idag är det dags för bio igen. Jag och syrran ska åka upp till heron och kolla på Gullivers resor 3D med ¨jack black¨. Efter filmen ska vi bowla, det var ett tag sen jag gjorde. Första gången jag skulle bowla råkade jag kasta så det blev hål i golvet =S ops vad pinsam jag är!
I måndags kollade jag och alicia på meet the parents little fockers. Den var skit bra, fast jag tycker fortfarande tvåan är bäst. I slutet kom en remix, man måste ha sätt dom två första filmerna för att tycka den är kulig=) Jag har bara kollat på filmer i 3D sen de kom så i måndags när vi kollade på meet the parents så kändes kvaliten usel=S Tråkigt när det blir så, nästan som skillnaden på en DVD och VHS haha nä inte riktigt lika illa.

Jag kunde inte bädda in videon på något konstigt vis. What´s a Remix?
Jack Byrnes remix = http://www.youtube.com/watch?v=uTxr1tq2wIM&feature=related


Naaw

Vad gullit att dom höll tassarna.

Bil regler som diva vägrar följa

Igår var vi hos mormor och lekte med hennes hund amigo. Sen åkte vi till almnäs och sprang i snön. I min bil är det skinsäten så jag vill inte ha hundarna på dom, hälst vill jag inte ha hon alls i bilen. Men att dom sitter på golvet är okeyyy. Diva vägrar att sitta på golvet hon vill sitta i stolen fram. Så diva är ett undantag, hon är den ända som får sitta på sätet. Igår fick hon sitta där bak för gucci skulle sitta på golvet där fram.

Zumba!

Jag vill dansa hela tiden. Det är sjukt roligt och bra träning. Dansar man varje dag kommer man få den perfekta kroppen.


Fira från tisdag till fredag

I tisdags firade vi Micke som blev 21 år. Vi började fira honom hemma hos hans mamma och sen hemma hos oss. Alicia hade bakat en jätte fin brownie tårta till honom i hjärt form, det var jag som tog fram hjärtformen. Jag måste kommentera det annars skulle hon bli arg.
Idag ska vi till mickes pappa och äta tårta men det är inte det sista stället vi ska fira på. På fredag ska vi till skogshöjd spa och sen ut på mongolisk restaurang, resten av kvällen är oplanerad=) Kanske går till ceasars och tar en drink sen hem och äter chips=P Hoppas han får en bra födelse dag som varar ända till fredag haha


Manga Me!


äre likt?


Vad tycker ni? Det är så svårt att göra mej själv i tecknat format, det kan ju se ut som vem som helst. Vissa har ju iallafall kanske en glugg mellan tänderna, ett födelsemärke eller bara någonting som en stor näsa som kännetecknar dom. Nu ska jag försöka göra mej själv till en manga=P Haha

Hemsidan: http://home.mywebface.com/hp.pl

As kul!

Jag och min syrra ska dansa zumba nu=D
Lets zumba!


Träningstipps med en tråkig crosstrainer

Att träna på en crosstrainer är ju skit tråkigt, man bara kör igång och kollar på klockan hela tiden. Eftersom att jag kollar på min långa serie ¨våra bästa år¨så tar jag min dator och sätter framför vår crosstrainer och kollar på serien samtidigt som jag tränar. Då kan jag köra på den hur länge som helst. Jag brukar få dåligt sammvete när jag fastnar framför datorn eller TVn och helt plötsligt har halva dagen gått och jag har inte gjort någonting. Men när jag står på crosstrainern så rör jag ju iallafall på mej =)


RSS 2.0