.....

Brunett


Vad finns i den här låda?









En student mössa=D
 


Catfight


Naglar

Jag beställde 12 penslar till naglarna så det är mkt änklare och roligare att fixa och trixa nu.


Diva älskar sina puffar


-


Shopping H&M

Pris

79:50

Pris

299:-

 
Handla en deodorant oxå för jag handla för över 400 så fick man ett presentkort på 100:- =)

 


...

Jag kanske får en ny tid i oktober så jag får komma till södertälje sjukhus och bli sövd under operationen. Det betyder att jag kan ha ssnygga skor på studenten =D
Läskigt ändå.
Fotoperation
Fotoperation Fruängen

En nyans mörkare


Syns inte så bra på bilden men jag skulle färga mitt hår den vanliga blonda färgen men det blev visst mörkare blond. Jag tycker det blev jätte bra ändå =D


Mammas hot shot

Smaskens


Diva trycker ögat mot en kant


Bra operation men dålig timing

Idag var jag hos fotkirurgen i fruängen. I maj ska jag operera ena min fot, utan att vara sövd!!! Läskigt =S OCh jag kommer inte kunna ha mina efterlängtade stilettskor på studenten utan kommer typ få ha en vanlig låg sko med en bandage fot och kryckor =@ Om jag oftast känner mej kort så kommer jag verkligen göra det på min student när alla har höga fina skor på sej. Men dom kommer göra mina fötter typ en centimeter smalare och rakare stortår så jag inte har ont längre. JAg kommer heller inte kunna gå på 5 veckor, det tar typ 2-3 månader tills min fot blir bra igen. Nästa fot ska han operera efter vi vart på vår caribbien kryssning. han ska såga och grejer ju, och jag kommer vara vaken för att dom inte har tillgång till att söva mej. Jag kan operera mej på ett sjukhus och bli nersövd men då är det lång väntetid. Operationen tar 30 minuter. När mina fötter mår bra igen ska jag bara ha höga fina skor på mej i resten av mitt liv! Det är jag värd efter gå igenom operationerna. Jag tycker det läskigt med operationer.


Mammas naglar


Mer mer

Skopunkten


Inte en vanlig kryssning

Nu har vi då bokat caribien kryssning som jag, min familj och Micke ska åka på.
Vi ska besöka

Miami
3 nätter och bo på Intercontinental Miami. Vi flyger till miami och bor en natt o åker sen på kryssning, sen när kryssningen är slut så ska vi stanna i miami  2 nätter till.

 Lobbyn
Spa

Haiti


Caymanöarna



Jamaica
marley728798bw1.jpg

Mexico
 Äta riktig nachos tallrik


Liberty of the seas



Shower

Klättervägg

Surfing

Golf

Spring bana

Boxnings ring

Gym

Skrisko bana

Teater

Bibliotek

Restaurangen

Kapell

BEN&JERRY <3


Snygga Naglar

Blev nöjd men gjorde bara på ena handen för att det var så svårt=P


Dammsugare

Baka dammsugare till min älskade marsipan älskare




 

 

 


Dryck

Choklad & Hallon

Irish Coffee


Påskbakelse

Rulltårta med grädde och aprikoshalvor








Påsk paj

Min paj jag gjorde såg såå bra och fin ut när jag stoppa in den in ugnen. Men sen trodde alla som såg den att den var hård så dom peta på den så den gick sönder. Så fick täcka den med grädde, då såg den inte så härlig ut längre.


Diva date Amigo


Lost Säsong 6

Igår hade tv serien lost säsong start. Jag fattar inte varför Dom sänder det klockan 23,05 på en onsdag? Vem orkar kolla då. Jag tycker om serien jätte mycket men om man ska upp tidigt nästa dag orkar man inte sitta uppe till klockan 12.
Om det nu ska sändas så sent på en vardag så kan man väll iallafall lägga upp den på tv4 play????

// En arg jennifer

Bästa serien


Baka Baka Baka

Åh vad det är skönt att vara ledig. Igår tyckte jag det var så skönt att tiden bara sprang iväg, men idag ska jag inte bara ligga framför datorn utan ska snart åka sola med mickes mamma hoppas jag, sen ska jag ha en baknings dag. Det jag ska baka får ni inte veta nu för det är en påsk överaskning.



Sola Sola Sola!


RSS 2.0