Mycke i December

Halkbanan i torsdags gick bra och det var kul men inte så kul som förväntat.
I helgen hände det inte så  mkt. I fredags somna jag vid 8 och i lördags övningskörde jag några timmar sen kolla jag och micke på lost, det är så spännande nu och vi har bara ett avsnitt kvar att kolla på. I söndags övningskörde jag oxå några timmar och så var jag och Micke på middag hemma hos han smamma.

Nu är det inte långt kvar till min födelsedag 9/12.
Den här månaden är det så mkt: jag fyller år 9/12, ha ficka för släckten, förberedelse för julmarknad 30/11, jag håller en julmarknad 8-10/12, plugga och köra varje dag, teori, uppkörning, hundmässan 12/12, tandläkare i stockholm 17/12, tandläkare i södertälje 18/12, Förberedelse för julafton hemma hos mej och micke, handla jul klappar, åka till stochkolm och shoppa. och massa PROV! Pilates varje tisdag och torsdag. HAr säkert glömt nått.

en jag ser fram emot det mästa;)

Nu måste jag börja med min engelska uppsats så jag hinner innan lektionen är slut, har sammhälls prov idag..Blää efter skolan ska jag till körskolan och plugga sen har jag tvättstuga 18-22. jag och micke ska kanske åka köpa en skit snygg soffa sen. Se ya!

Tullinge Halkbana

Imorgon har jag halkbana, Måste gå upp kvart över 5 för att hinna till tullinge med buss, tåg, buss och gå så jag är där till 8... Buhuuu.
Jag ska jag vara nere på körskolan varje dag och plugga teori fram till teoprovet från och med idag.
Nu måste jag gå lägga mej så jag orkar ta mej upp imorgon.

Körkort



Har bokat teo och uppkörningen.
Jag har bästa körskole läraren (Ihab). Så nu kämpar jag på mer än någonsin, så jag kan ta det dära KÖRKORTET!!

Skart är det jul igen

(Klicka på bilderna)

2006



2007


2008


Snart är det jul igen. Weey!
En typisk jul för oss är:

 

  • Vaknar klockan 7(kan inte sova)
  • Öppnar morgonens julklapp
  • Äter gröt
  • Öppnar en julklapp i timmen
  • Släkten kommer
  • Kalle anka
  • Äter julmat
  • Öppnar sista presenterna
  • Jag och pappa somnar skit tidigt i soffan
Men i år har jag och micke bjudit hem våra familjer till oss för att fira jul. Så i söndags var jag och micke med hans mamma och Janne på Ikea för att handla jul saker, men det var dåligt med julsaker. Jag tyckte iallafall det. Men det klart vi hita lite saker iallafall. Det är så kul att gå på Ikea tycker jag.
Gissa vad? Jag hittar inte min kamera sladd igen!?!

Jag har faktist ingen aning om vad jag önskar mej i julklapp i år. Kanske en resa bara, eller massa kläder. En ny garderob med spegeldörrar i mitt rum fylld av nya kläder kanske? Jag fyller år också den 9 dec, då önskar jag mej bara att jag tar körkortet. Det skulle vara en stor present från mej själv till mej själv.

Stök

Käns som att det tagiten evighet att städa idag. Men nu är jag äntligen klar Det tog BARA två timmar att dammsuga och skura golven!!!! Jag blir så arg för varje gång jag kommer till min syrras rum och öppnar dörren så ser det ut som faaan där inne, Kläder överallt, obäddad säng och jag vet inte vad mer som fins, så jag brukar stänga dörren och gå vidare, men idag så plocka jag (hennes snälla syster) upp efter henne, men om det ser ut på det här sättet nästa fredag jag ska städa här så tar jag bild och lägger upp på bloggen så hon får skämmas. Jag vet själv att jag brukar ha kläder slängda i mitt rum men jag får rysningar när jag öppnar hennes dörrr. Men det är riktigt mysigt när hon har städat.

Snart kommer Natalie hit sen ska jag till Micke.

 


Nalglar


Nu har jag glittrat mina naglar.

Bla bla


Lici gjorde fläta på mej.
Ett tips när man har långt hår är att ha det i fläta för att det inte ska bli så tovit och slitet.
Själv tycker jag det ser tråkigt ut men gillar att ha det nån gång ibland.


Har målat fransk manikyr.
Tycker det är skit snyggt men det är så tråkigt att det går bort så fort, jag har prövat en massa olika men inget har hållt.
Funderar på att kanske läga till en glitter rand som jag brukar göra.


Nu ska jag ta Diva och gå en promenad, Lici och Eve ska med så ska gå möta dom nu.


Torsdag

Kom just hem från skolan, hade lektion en halvtimme sen fick vi sluta.
Nu ska jag börja damma och sen ta diva på en riktig lång promenad.
Senare blir det dubbel lektion på körskolan och klockan 6 ska jag ch Jenny på pilates.
Förra veckan var nog första gången jag inte längtade till helg eftersom vi skulle ta bort Celeste på fredagen. Och den här veckan har Micke sovit hos oss, så då kunde jag vara med min familj och han samtidigt. Första gången jag vill att vecko dagarna ska gå sakta även fast det är skola.


Vila i frid Celeste

Hej!
Jag har inte skrivit på ett tag som ni kanske märkt, anledningen är för att jag vart jätte ledsen ända sen tisdags förra veckan när jag fick reda på att vi skulle ta bort våran älskade Celeste<3 När jag fick reda på det så blev jag ju självklart jätte ledsen, men bestämde mej för att bara fortsätta dom sista dagarna med henne och gå till skolan som vandligt. När jag vakna på Onsdagen så kändes allt värre och som att jag hade insätt att det verkligen skulle hända, vi skulle förlora vår vakra prinsessa =´( Tårarna har inte kunna slutat att rinna. Jag har alldrig förlorat nån jag älskar på det hät sättet. Hon var en stor del i min vardag och mitt itresse. Jag berätta bara för Micke vad som skulle hända för att jag inte ville att någon skulle komma och prata med mej om henne. Det var anledningen till att jag fortsatte gå till skolan med tårar som bara ville spruta ut, jag viste att jag skulle må bätter om jag gick dit istället för att ligga hemma. Det var på fredan vi tog bort henne. Hon var världens finaste hund med världens finaste hjärta. Divas tränare Bella sa alltid att Celest var en klok kvinna och det var en mening som verkligen stämmer in på henne. Celeste räddade till och med livet på en människa en gång. Allt jag känner för henne går inte att beskriva med ord. Jag älskar henne verkligen. I 10 år har hon vart hos oss, varje dag efter skolan gick jag ut med henne. Alla älskade henne, hon var bara bäst och viste hur man skulle bete sig. Veckan och helgen har verkligen varit jobbig!
Men nu vet vi att hon har det bra och vilar i frid. Hon borde komma till den finaste platsen man kan komma till.

Idag efter skolan kändes det så konstigt att komma hem utan att behöva gå ut med Celeste, i typ 10 år har jag gjort det när jag komit hem från skolan och nu är det mkt som kommer att förendras i min vardag=(
Hon levde ett bra liv och vi hade ett bra liv med henne, men alla blir gammla nån dag och inte orkar mer.
Älskar dej mattes tjejen<3 Kommer sakna dej mer än allt. Det käns fortfarande inte riktigt som att du är borta. Men i mitt hjärta kommer du alltid att vara.



Nu sover du gott gumman<3


Skolfoto-09

Idag fick jag mina skolfoton. Första gången jag blev riktigt nöjd faktist.
Jag går i Hotell linje och vi är 8 tjejer och en kille.

Självporträtt

 
Klicka på bilden


No internet=suger

Hellu!
Anledningen till att jag inte har skrivit så mkt på ett tag är för att interneten på min dator inte fungerar av nån konstig anledning, och jag får typ aldrig låna min syrras dator. Jag vill ju helst bara kuna starta min laptop där jag är och ta med mej den vart jag nu vill sitta istället för att gå upp till pappas kontor där jag får sitta aldeles ensam eller läga sej på sängen eller typ inte kuna sitta i köket och sammtidigt prata med minna föreldrar eller sitta brevid syrran som oxå sitter vid datan. Men nu så orkade jag mej upp till pappas kontor och när jag väl sitter här så är det ändå rätt mysigt, lugnt och fint. Jag gillar att sitta här uppe och plugga eller bara kolla grejer på nätet, det som är jobbigt är bara att man glömmer bort att det kan vara skönt att sitta här för sej själv. Jag kanske inte äns får sitta vid hans dator, det är väll därför vi har våra egna datorer men nu har jag ju inget val typ eftersom att jag vill ju skriva i bloggen, men han förstår nog=) Jag fick minna skolfoton idag och då behövde jag ju låna scanern också. och jag vet hur man använder scanern, det var inte så svårt som det såg ut.

Dag med pappa

Idag har jag haft en bra och rolig dag.
kvart i 12 tog jag tåget till stockholm. Vid stationen hämta pappa mej och så åkte vi till min tandläkare i östermalm.
Efter tandläkaren gick jag och pappa till ett jätte mysigt ställe bredvid tandläkaren och fika på östermalms saluhall där dom sålde färsk ost, kött, frukt, bakelser och annat. Allt dom hade var så fräsht och perfekt.
Sen så efter vi hade fikat så följe jag med pappa när han skulle göra nått jobb grej eller nått och hämta nån. Sen åkte vi och bytte till vinter däck till min bil, sen åkte vi till shurgard och lämna sommar däcken och då lärde pappa mej allt som fins under motorhuven så nu sitter det äntligen i mitt huvud och då märkte vi visst att det behövdes fylla på mer motor olja. Det var alltså nån mening med att pappa skulle lära mej vad olje stickan är för nått eftersom att då märkte vi ju att det var lite olja kvar. Då åkte vi till Jula och köpte olja, fäljar och övningskörnings skyltar eftersom den förra åkte av.
Det har varit en rolig dag idag med pappa =) Jag har lärt mej hur det går till när man byter däck och allt som fins under motorhuven.
Nu är blir det att göra lite läxa, duscha och sen sova.


Onsdag

Har skit ont i armen från sprutan igår, kunde inte sova så bra inatt tack vare det.
Jag har iallafall inte fått feber som många får.
Idag så snöja det och då fick jag en känsla att bara vara hemma i värmen och dricka te, det är så mysigt. Och så måste jag plugga.
Jag har marknadsförnings prov imorgon och jag satsar hårt på det eftersom jag kanske ska praktisera på marknadsförning.
Imorgon har jag körskola klockan 7 på morgonen sen tandläkare. Tror jag hinner vara i skolan lite, måste iallafall göra provet.
Nu ska jag gå ner till mami och hjälpa till med maten herrå!


Halloween

SORRY! hoppas ingen slutar läsa nu bara för jag inte har skrivit på hela helgen.

I Torsdags hade jag mamma och lici mys kväll eftersom att mamma var ledig på fredan så vi låg och kolla på accepted i min säng och så sov vi alla tre i den.

Fredag: Lärde mej fickparkera, handla, hade halloween ficka hemma hos oss, släkten kom.
Den här pumpan gjorde jag

Lördag: Skulle på hallowen fest i gnesta men blev inget eftersom att jag hade ätit bulldeg så jag fick ont i magen och så fick jag inte tag i skjuts, så jag och micke var hemma och kolla på skräckisar och tände ljus i pumpan Jag, Alicia och Micke gjorde.
Såhär skulle jag se ut på Festen
 Grottmänniska

Söndag: Jag och micke åt frukost på Subway, hade tvättstuga, kolla film.

Tisdag: Jag micke och pappa tog svin influensa sprutan, plugga teori och var med Micke.

RSS 2.0