En ny lägenhet och nu ett jobb...

Nu undrar ni vart? Det ska jag berätta, jag jobbar på scania i lindvreten som receptionist. Idag var min första arbetsdag. I entren sitter jag bakom min stora receptions disk som är helt ny, det är snyggt, fräscht och modernt! Kan det bli någonting bättre? Faktist finns det en sak=D Att på torsdag kommer jag förhoppningsvis bli av med min tandställning. Då kommer ni se ett stort smile varje gång ni ser mej ;D


Myspys med parmiddagar

Skönt att vi har fått ordning i lägenheten. Självklart finns det saker man vill ändra på och byta ut. Trivs jag? Ja, mer än jag trodde att jag skulle göra. Lördagen var en lång och speciell lördag. Jag och Micke skulle bjuda våra grannar Arto och Lena på middag för första gången efter alla kvällar vi blivit bjudna till dom. Det var roligt att duka upp med vår nya servis =P Vi bjöd på tre rätters som bev perfect!! Finns inget annat ord för det ;-) Balkongen blev tillfällig fixad igår så vi satt ute och smutta på cider tills eurovision song contest började. Att sverige kom på tredje plats var inte så illa för jag trodde dom inte äns skulle få några poäng.


Jag och Lena på Berget för någon helgen sen.


Nu flyttar vi

Igår fick vi nyckeln till lägenheten. Jag var på utställning hela dagen så jag kunde inte hjälpa till att flytta. Det hade jag jätte dåligt samvete för. Egentligen skulle vi få nyckeln idag. Arto och Lena köpte med sej mat hem till oss som dom bjöd på, vi har det alltid lika mysigt när vi är med dom som nu är våra grannar=D Dom närmaste dagarna kommer jag ha fullt upp med flytten och att få ordning där hemma. Sen ska jag till K-rauta och köpa vit målarfärg så jag kan måla möbler vita =)


RSS 2.0