Högskoleprovet 2 april

Som jag har berättat så har jag tagit tag i mitt pluggande idag. Men inte nog med det så har jag ansökt till att göra högskoleprovet. Så nu måste jag skärpa till mej och plugga nästan varje dag!


Mitt hår blev inte förstört =D

Samma färg men utan gröna nyanser blev det. Tror jag =P
Jag sitter och funderar på att ansöka till högskole provet idag. Jag vill verkligen börja plugga men jag vill ändå jobba. Idag började jag plugga Matte C, jag har haft ett aldeles för långt uppehåll. Det är inte så svårt än, men blää på matte just nu.
Det finns en bok man typ måste kunna utantill på juridik linjen (lag bok) Jag var nere på bokhandeln idag för att se hur tjock den var, men hittade den inte. Men jag hittade den på deras hemmsida och den var väldigt tjock. Bilig var den också, bara 3206 kr! =S

Sveriges Rikes Lag 2011 (skinnband) : Sveriges Rikes Lag gillad och antagen på Riksdagen år 1734, stadfäst av Konungen den 23 januari 1736. Med tillägg av författningar som kommit ut från trycket fram


Nyklippt... Nu ska jag göra det jag lovat mej själv att inte göra....

Igår klipte Hedvig mej, som vanligt blev jag nöjd. Något jag är mindre nöjd med är att ja har gröna nyanser i mitt hår=S så nu ska jag göra det jag lovat mej själv att inte göra, jag ska färga mitt hår själv igen=S Med blekmedel, den ska sitta i knappt 1 minut. Då ska det gröna försvinna enligt Hedvig. Önska mej lycka till för nu gör jag det.


Måndag

Glad alla hjärtans dag! Tor jag att man säger.
Vår frisör Hedvig ska klippa mej, mamma och Alicia idag. Jag ska vara tråkig och bara klippa topparna eller klippa en längre bit av mitt hår, jag är inte lika feg längre för jag har märkt hur fort det växer ut. Jag vill klippa håret rakt men jag tror verkligen inte att jag skulle passa i det =S
Jag har inga mer planer på vad som händer idag förutom att hedvig ska klippa mej och att jag snart ska åka och äta lunch med mamma.

Imorgon ska jag ta tag i att plugga matte c igen. Jag har ju glömt allt. Men jag ska klara det! Det är så svårt..

Dela med dej eller snåla


När Gucci försöker ta någon av dom där två leksakerna så morrar DIva åt henne.


Min helg

Helgen har gått för fort, det är redan söndag.
I fredags firade jag och micke att vi fått vår lägenhet. Vi gick till en restaurang som heter Lemoni. Restaurangen var jätte mysig och romantisk och maten var för god. Vi åt trerätters, vitlöksbröd till förrätt, Ouzoflamberad oxfilé med grönpepparsås & fetaost till huvudrätt och Vaniljglass med varm hjortronsylt till efterrätt. Köttet slog allt, shit vad gott det var. Efter vår middag prommenerade vi till willys och köpte naturgodis och gick hem och kolla på serien 4400.
På dagen var jag på heron city bio med mina tre kusiner och Alicia. Vi kollade på trassel och den var bra och rolig.

I lördags var jag, mamma och Alicia i skärholmen och vandra omkring lite. Min kusin Kevin fyllde 15 år så vi firade han. Sen var det dags för arto och lenas inflyttningsfest! Det var jätte trevling och lungt.

Arto och Lena kommer bli våra grannar när vi flyttar. Vi är så glad över det! Vi kommer att umgås mycket mer och ha middags bjudningar hemma hos varandra och filmkvällar, promenader och hitta på massa kul! =D Längtar!

Idag så vaknade jag när micke gick upp till jobbet vid 8. Då kolla jag lite på min serie våra bästa år, sen åkte vi till almnäs för att mickes mamma och syster lärde oss hur det går till på en utställning. För på söndag nästa helg ska vi ställa ut vår lilla Gucci i Örebro.

Nu så bakar jag och min syster Alicia bullar, Eller jag säger hur hon ska göra. Hon måste ju lära sej lite nu när jag ska flytta hemifrån ;D
Jag lärde henne hur man torktumlar tidigare idag. Och så har hon fått lärt sej tvätta, men när hon tvättar så fyller hon typ tvättmaskinen bara med sina egna kläder :@


Jag tog en j*vla promenad....

Jag kom precis in från en lång promenad med Diva. F*n vad arg jag var hela vägen!
1. F*tt väder!
2. Gympa dojor i snöstorm?
3. Finska rock låtar på ipoden! GAaaahh!
Jag har ingen aning om hur man tar bort låtar jag trodde jag hade gjort det men det hade jag tydligen inte. Men jag fick in nya låtar så jag kunde höra några av dom låtarna eftersom jag inte ville ta upp ipoden för den blev så blöt av all snö. Jag var täkt av snö när jag kom hem. Snön piskade mej i ögonen och det var skit halt och svårt att se var man gick.
Anledningen till att det finns finsk musik på ipoden är för att pappa köpte den för att ha musik på flygplanet när vi åkte på vår resa, jag och syrran valde rosa så att vi skulle få den xD



Collector


Jag vill börja samla på en service men vet inte änu villket märke jag vill ha. Det står just nu mella Orrefors Intermezzo och Iittala. Det kommer nog bli Iittala men det kommer nog bli Intermezzo också=P
Det är skit snyggt att det är en blå droppe i Intermezzo glasen men jag skulle hälst velat att det var en blod röd droppe istället. Min tanke är att jag ska samla på Finska Iittala i servicen och sen finska pentik till inredningen. Pentik finns nog inte i sverige men dom har för fina saker och jag åker gärna till finland för att köpa deras saker. Sen när / om jag får barn så ska jag ha lite Arabia Finland porslin, jag har själv en arabia mugg från när jag var liten ( jag hade en tallrik också men den åkte i golvet första gången jag skulle använda den, jag var typ 5 år ) Så jag kommer bära tallrikarna till bordet åt mina barn om dom ska ha sånna tallrikar. Min pappa vart inte så glad på mej=(.
Om jag lyckas samla ihop den här servicen så kommer den bara komma fram när vi har gäster, Annars kommer dom stå i ett vitrin skåp tror jag.

Det här är så fint tycker jag, mina föräldrar har dom blåa muggarna som dom fick i bröllpos present. Tallrikarna tycker jag ser mer ut som sånna här talltikar man har upphängda på väggen.


Planer

Jag och Micke kan se vår lägenhet framför oss. Den kommer att bli perfect! Det ända jag har haft för mej sen jag fick reda på att vi fick lägenheten är att kolla på möbler och inredning. Igår var jag och micke på IKEA, MIO, Cervera och Hemtex. Jag har kommit fram till att jag vill ha dessa färger i:
Köket: Vit vinrött och svart
Badrummet: Vit, Ljusgrå och Ljusrosa
Det mesta i hemmet kommer att vara vitt!


Nämen=D

Sen i fredags har jag och micke väntat på svar. Vi stod på första plats på en lägenhet, idag fick vi svaret: VI FICK DEN!
Gah vad jag är överlycklig just nu! Jag vet nästan inte vad jag ska ta mej till, om hela tre månader får vi flytta in men väntar man på nått gott så väntar man aldrig för länge har jag hört=D Det är en 3:a i V:a Blommbaka på 86kvm, om ni undrar varför vi ska ha en så stor lägenhet så är det för att vi ska ha ett hemma gym och i framtiden kan det ju hända att vi får en liten familjemedlem=) Extra stor yta gör bara mej gladare. Jag och Micke ska åka kolla på möbler när han kommer hem, vi bode tidigare i en 1:a så vi behöver lite mer och lite större möbler. Allt ska bli perfekt denhär gången!
Klicka på bilden för att visa utskriftsvänlig planlösning


Tisdag


Igår hade jag och Jenny våran film kväll men man kan kalla det en halv film kväll, Vi kollade på The last song och den var så bra! Men helt plötsligt stängdes den av och man kunde bara se halva filmen, Why?
Halv 9 ringde mamma och ville att jag skulle hämta vår valp gucci från hennes jobb för att hon störde så då fick jag åka dit och då bytte vi även bil, när jag kom hem igen så kom jag på att jag råkade ge mina hemma nycklar också till mamma för att dom hänger på bilnycklarna så jag fick åka tillbaka igen. Det kändes som att jag satt i bilen hela morgonen.
När Jenny vaknar så ska hon komma hit och då ska vi försöka kolla på The last song igen.
Ikväll ska jag och micke kolla på två lägenheter och sen fortsätta och kolla på en film vi har börjat kolla på det är 4 stycken filmer. Och så ska vi fortsätta äta på våra ben&jerry glassar.

Långben


Det här benet fick diva av mickes mamma, dom älskar det benet. Dom tuggar på det samtidigt. Undra om det någonsin kommer att ta slut?

Hemma gjord pasta


Igår bjöd jag på hemma gjord pasta. Det var spännande att se hur det skulle bli för det var första gången jag gjorde det. Det skulle då ta en timme enligt Per Morbergs recept men för mej tog det tre timmar, jag började vid 4 och blev klar runt 7. Receptet var pasta pesto. Resultatet blev gudomligt! Idag blir det isterband med stuvad potatis.

RSS 2.0