Första bild och inlägg


Jag har köpt en rolig leksak till mej själv. Jag vet inte riktigt hur den fungerar helt än, jag satte på den igår klockan 9 på kvällen. Sedan i måndags så har jag dreglat över att få sätta igång telefonen för simkortet börja gälla igår. Två hela dagar fick jag vänta på att sätta igång den. Inte nog med det, internet hemma hos oss började självklart att krångla. Så jag fick åka hem till mina föräldrar för att använda datorn. Jag är jätte nöjd och jag ska samla på snygga skal för att kunna martcha outfits;) Just nu har jag ett rosa Ed Hardy skal.


Tja

Tiden bara passerar förbi idag, inte för att jag har haft speciellt mycket att göra heller=) Hoppas alla har haft en bra midsommar för det har jag. Lugn, nykter, sena nätter, mat, hundvakt och ett jävla körande och skjutsande över allt.
Igår bjöd jag min vän Jenny på middag eftersom hon var så sugen på min skinkröra som mamma lärt mej. Hon fyllde även 20, så min present var ett Thomas Sabo armband med en söt nalle berlock. Det är så kul att ge folk presenter när dom blir så glada som hon blev igår :)
Snart ska jag åka hem och lägga mej i soffan och kolla klart på en film som jag och micke började kolla på igår. Sen så ska jag gå igenom nelly.com/sale och se om jag hittar något kul till mej själv=) Egentligen skulle jag åka och köpa dusch drapperi men det orkar jag inte

I torsdags beställde jag en vit iphone. Jag orkar inte vänta längre jag vill ha den nununu!


Jag tror, jag tror på sommaren..lala.lala..på sol igen

Hej alla glada!
Just nu är det sk*t väder ute. Jag sitter och kollar ut och ser hur det blåser och regnar. Min önskan är att det blir fint väder till imorgon på midsommar afton. Jag vill sitta ute och mysa hela helgen. Jag ska fira midsommar hos mina föräldrar under dagen, samtidigt som vi firar mormors födelsedag.
Det var över en månad sen vi flyttade och det är rätt fint hos oss nu. Jag älskar mina gardiner i vardagsrummet som jag köpte på Åhlens. Dom är i beige och har toffsar =) Mycket fina! Storstädning skulle behövas idag, annars ska jag bara ta det lugnt och försöka bli hellt frisk.
Internet strular hemma hos oss därför sitter jag inte så ofta vid datorn. Vad ska man med dator till om man inte har internet egentligen.

Glad midsommar på er!


Le ordentligt efter två år

Imorgon gäller det! Då ska jag allt LE! Tandställningen åker bort. F*n om tiden blir inställd :@


RSS 2.0