Nyårsoutfit


Klänning: Lipsy, från nelly.com (slutsåld)
Strumpor: twillfit
Halsband: julklapp från mickes syster Linda.
Hunden: Diva från vinterängens kennel (slutsåld) =P Haha

Mina trosor med på Victoria secret faschion show

Igår visade dom victoria secret fashion show på tv:n. En modell hade på sej ett par likadana trosor som jag har(rosa med stora svarta prickar). Dom hade pink kolektionen och kiss this också! När jag gick in i victorias secret i miami så ville jag flytta in i butiken, jag såg min garderob framför mej. Jag älskar! Jag vill ha mer!


Ska outfiten få mej att träna mer

Jag har kommit på att om jag börjar shoppa träningsoutfits så kommer jag vilja träna mer=)
Så igår åkte jag på jackt på intersport stadium och jober. Jag var ute efter slimmade träningsbyxor. Jag hittade det tillslut på jober för 300:- Adidas. Skit bra byxor. Alla  på intesport kostade runt 500:- och jag tycker dom är för fula för det priset. Jag har redan ett par sånna byxor fast dom är trekvarts så dom kan man inte springa ute med på vintern.
Liknande byxor som på bilden
SOC G JOGI THS S11 BLACK


Dagbok


Den här dagboken dekorerade jag själv. Det är meningen att läkarna på sjukhuset ska skriva i den vad dom gjort med min morbror Jim varje dag.
Bokstäverna är av trä som jag har färgat i guld.

Julen

Hoppas alla har haft en bra jul! Det har jag iallafall på julafton. Juldagen fick min morbror en hjärnblödning han skulle inte överleva men nu finns det hopp om att han ska göra det. Vi tror på han.
Under dom dagar jag inte bloggat har jag umgåts med mina underbara kusiner och shoppat.

Julafton var vi hos min morbror Cliff i saltskog och år jul lunch. På kvällen åkte jag och micke till mickes familj och år julmat.
Det bästa var att ge bort julklapparna, självklart var det kul att få också.

Till mina föräldrar: Live it boxen med en kväll på wallmans salonger för två, en varsin outfit, lammulls tofflor, bild på mej och micke och en bok jag gjort med bilder från deras bröllop (man gör dom på extrafilm).

Till syrran: Underkläder och en baseball jacka.

Micke: Massa kläder, eltandborste.

Från föräldrarna: Massa kläder och outfit, smink, en pälsväst. Bilen var en del av julklapp.

Från Syrrans och eves har jag laggt ut bilder på från innan julafton. Jag gav eve ett skit snyggt line från H&M.

Morbror: presentkort på SF

Micke: en flisfilt med värme slingor

Mickes familj : present kort på vero moda och H&M, ett super fint halsband och chocklad.

Dom fick : Presentkort på guld fynd och H&M, CD-skiva och en klockstaty.



Julklapp före julafton

Jag fick öppna min julklapp från min syster och evelina idag. Vad glad jag belv <3
Hihi älskar dom så mycket!!!

Dan före dopparedan

Det blevde ingen skärholmen så just nu är mammas kusin här på besök med sin lilla jätte valp. Jag åker ner på stan sen med mamma och handlar de sista julklapparna. Sen ska jag baka , städa och bla bla bla.
Imorgon är det julafton, gaaah vad kul jag längtar så mycket. Det bästa är att jag får ge bort alla julklapparna=D

OCH som vanligt önskar jag att alla får en underbar varm jul tillsammans med någon!


tröttis

nu är jag skit trött. Vi har bakat lite julgodis, julstjärnorna blir klara imorgon för degen skulle ligga kall i ett dygn. Imorgon ska jag stor städa, mammas kusin kommer på besök, jag och jenny ska till skärholmen och ikea, jag och mamma ska baka janssons och olssons ( olssons är janssos utan ansjovis, för jag gillar ej det ) , sen ska vi lägga alla klappar under granen.
Jag har fått lite mer julkänsla nu när jag har bakat och lyssnat på julmusik. Kanske inte fått någon julkänsla för att jag tycker att det är snålt med julbelysning och pynt ute och jag har lagt mycket tid på annat som plugga. FAst jag har julshoppat nästan varje dag=).

Nu går jag upp och lägger mej under varma täcket och sover. PUSS


Inlägg

Jag brukar ha västa julkänslan, är den försenad iår? Jag vet inte om det är för lite pynt eller om det kanske är för att jag blir äldre. Tråkigt är det! Idag ska jag och mamma julbaka finska julstjärnor och julgodis, då hoppas jag att jag får mer julkänsla. När Micke kommer hem ska vi åka och julshoppa det näst sista i skärholmen.

Jag tror hela tiden att det är torsdag idag. Jag har legat en dag före ända sen i söndags då jag trodde det var måndag.


Outfit, inne nu ute när dom anländer?

Kjol - MönstradTopp - Svart
Den här outfiten har jag försökt beställa flera gånger på H&M´s hemsida. Jag hade just chansen igen men jag tog inte den chansen för att när jag skulle beställa så stod det att den var slutsåld och att man inte får veta när man får outfiten:S :@
Vilken skit H&M's shopp online är. Snälla, alla hemsidor har leverans tid 2-3 arbetsdagar, men inte H&M där kan det dröja flera månader. Kul att använda dom kläderna då som man vill ha nu?

måndag

Vad ska jag göra nu då? Jag är hund vakt till lilla Gucci så kan inte gå någonstans förutom när hon behöver gå ut. Det känns konstigt att jag inte behöver göra något, bara ligga i soffan med myskläder en hel dag. Det var aldeles för länge sen sist jag gjorde det. Jag har inget plugg, det är redan städat, jag har redan kollat allt på datorn. Gucci sover hela tiden, det är skit skönt men hon får inte göra det för då sover hon inte inatt så nu måste jag gå leka med henne. Helst vill jag att hon sover för då slipper jag passa på henne=P
Senare ska jag nog göra fransk manikyr.
Den ända kanalen som funkar är tv4 för det är så mycket snö på parabolen så jag kan typ dagens nyheter utantill den går ju på repeat! Just nu är det trav, inget för mej =(


Thomas Sabo runt min arm

När jag fyllde år så fick jag ett Thomas Sabo armband av mammas kusin, Helene. Så nu sitter jag och kollar i broschyren man fick med på en massa berlock som man ska hänga på. Jag har två till likadana armband fast dom är inte TS utan vanliga silver länkar. Så jag tänker fylla alla tre med saker som är ¨JAG¨.
En sak som är självklar, när dom allra flästa som känner mej ser eller hör ordet haj så tänker alla på mej. Jag har världens fobi för hajar, ingen kan vara räddare än mej för dom. Det är en helt sjuk fobi som jag inte kan styra alls, den är extremt jobbig. Men iallafall så har jag hittat en haj berlock (ej den på bilden) utan en med diamanter på så den inte är lika läskig, eftersom att det är en sak som verkligen är JAG.

Berlock - haj

Andra berlocks som är JAG och som jag gillar

Jag hittar inte bilder på allt jag vill ha, tex martini glas, klänningar m.m
Jag ska göra ett med disney, det andra med tjej saker och det tredje med lite blandat=P

Jag har redan en klacksko och en krona

Söndag

Jag har precis ätit engelsk frukost till middag=P super gått och länge sen.
Snart kommer Jenny snabbt på besök för att hälsa på lilla Gucci, sen ska jag och famljen bege oss till min kusin Tony sarja som fyller år.

Mitt i garderoben idag




Jag ber om ursäkt för dom dåliga bilderna ( web cameran ).
Jag och mamma var i skärholmen idag och handlade lite julklappar, jag hittade då dessa två plagg på vero moda till mej själv. Den gråa finns i södertälje hittade den ej i skärhokmen. Den längst ner är röd inte orange som på den dåliga bilden.
Jag tycker verkligen om vero moda/vila. Nästan hela min outfit idag var från vero moda eller vila, till och med min jacka.


Italensk afton hemma





1. Bruschetta
2. Mozzarella
3. Tomater
4. oliver
Svart peppar och oliv olja
Skiva mozzarella och tomater.
Lägg i denna ordning.
1. Bruschetta
2. Mozzarella
3. Tomater
Toppa med peppar, oliv olja och sist en oliv.



1. Italensk salami
2. Extra fin Créme fraiche (kantarell & cognac)
3. Soltorkade tomater.
4. Bandpasta.
Tillagning
1.Koka bandpasta
2.Strimla italenska salamin
3. Blanda ner Salamin och créme fraiche i pastan när du kokat klart pastan (efter du hällt ut vattnet).
4. Servera med soltorkade tomater på sidan.



1. Frysta hallon & blåbär
2. Strösocker
3. Vaniljstång
4.Gelatin blad
5. Visp grädde
Receptet hittar du här
http://www.recepten.se/recept/pannacotta.html


Bon Appetit!


Hög midja

Igår fick jag min hög midje byxa. Jag tycker dom är snygga men det är många som inte håller med min åsikt. Iallafall, jag var så nöjd med mina byxor att jag åkte ner till stan och köpte ett par till idag fast i en annan färg ¨Svarta¨. Dom hittar man på vila och vero moda för 300:-


Väntar och längtar

Nu har jag blivit klar med nästan allt. Jag sitter just nu och väntar på att mickes mamma ska ringa så vi kan åka. Jag och micke ska åka till skärholmen efter vi länmat henne. Åh vad jag längtar efter byxorna =D


Dagens planer

  • Städa
  • plugga
  • skjutsa mickes mamma
  • shoppa
  • Italensk afton!


I helgen var jag anti hög midja, igår var jag förälskad i högmidja.


Klassfoto 2010

Hej på er!
Idag skulle jag gå upp klockan 6 för att hinna städa och göra klart några uppgifter i bokförnig innan jag skulle på vatten gympa med jonna. MEn det var så skönt i sängen så jag gick upp klockan 7 istället för att katten rev på min soffa 100 gånger även fast jag skrek på han, ena hunden yla för att mamma var ute med den andra och när mamma gick ut med den andra yla den andra som var inne ,GAhh!!
Iallafall jag har stor städat klart nu och känner att jag har ont i foten så jag har avbokat våra vatten gympa pass. Istället ska jag göra klart mina sista bokförningsuppgifter som ska vara inne denna vecka.
Jag hoppas jag kan jobba på mässan på tisdag så kjag inte får ont i min fot=( skit vad jobbiiigt!

Jag satt just och kolla lite i skol katalogen. Fan vad jag saknar min klass=)


T som i torsdag, t-bana och tandläkare

Att åka till tandläkaren  tar hela dagen. Jag hade tid klockan 14:15. Jag behövde gå hemmifrån klockan 12:00. Jag kom hem vid 16:30. Då har hela dagen gått. Jag gick i affärer också men det tog inte så lång tid och det var iväntan på att få komma in till tandläkaren och när jag vänta på att micke eller pappa skulle hämta mej från stan, micke han före=P.
Nu ropar mamma där nere så måste ner och se vad hon vill.
Juste jag hittade skit snygga byxor på vero moda som jag lagt undan till imorgon. För jag måste ha dom! =)

Onsdag

Nu har jag gjort alla prov =) så nu kan jag andas lungt igen. Fast jag har inte fått resultaten än :S Det tog mej 2 timmar och 30 minuter att göra matte provet, man hade 4 timmar på sej=P
Jag tror jag är sjuk eller så är jag bara helt slut.
Imorgon eller snart ska jag ta ett mysigt varmt bad med en massa bubblor i. Men just nu sitter jag och kollar på That´s so Raven =D älskar det programet!


Gucci och jag


Jobbig tid just nu

Suck! Då har jag precis gjort andra provet för idag. Klockan är 20,01 och jag kom precis hem. Imorgon ska jag göra prov i matte c nationella. Hurra var jag längtar, INTE alltså. Med tanke på att jag börjar bli sjuk så kan jag verkligen inte konsentrera mej. Historia provet gick bra, på bokförningen kunde jag knappt hålla ögonen öppna längre så jag får hoppas på ett godkännt iallafall i provet men ett VG i slutbetyg.
Alla mina lektioner ska ha prov samma dag/vecka + tankläkarbesök, jag börjar bli sjuk m.m.



Nu ska jag gå plugga matte,eller kanske måla naglarna istället? Villket låter roligast? Jag väljer det tråkiga matte pluggandet för sen är det över med matten för alltid hoppas jag. Snälla!

Ta mej tillbaka till Miami


En ny familjemedlem

Tur att mamma hämta Gucci idag. Det gjorde dagen mycket roligare! Fifan vad söt man får vara!


Buhuuu =´(

Jag köpte skorna som jag själv vill ha så mycket till Catta i 18 års present. Hon blev super glad. Skorna är slutsålda. När dom kom in igen så köpte jag snabbt till henne eftersom att min egen storlek var slut=(

 



Jag och catta jämför min brun utan sol hand med hennes orginal hand=P


Eric! se upp för Gucci =D

I lördags firade vi min födelsedag. Först var det fika senare fest. Det var skit kul och eftersom att jag blev bjuden på ett par drinkar för mycket så sov jag bort hela söndagen. Jag tror det knappt själv men jag vaknade först klockan 1 och vakna sen upp i mina föreldrars säng klockan 4. Jag känner mej fortfarande seg. Inte kul! Men det var kul då.
Jag fick jätte många fina presenter.
Imorgon har jag två prov. Så idag ska jag plugga.
Jag och Micke ska även kolla på en lägenhet här i grusåsen sen.

Imorgon ska vi åka och hämta vår valp Gucci vi har köpt=D Fifan vad jag har längtat!

Snö herdens All Fashion Gucci


Hon är i samma ras som vår hund Diva, Vit Herdehund.

Vinterängens allra bästa white Diva

Diva när hon var liten valp



Se upp säger vi till vår lilla katt Eric som är trött på hundar =) Haha vi säger det till Diva också eftersom hon tycker valpar är läskiga.

Eric har fångat en stackars liten fågel.

Min halsduk =P


Städpaus

Härligt att gå upp så tidigt! Min kompis Jenny är helt imopnerad att jag vaknar av mej själv så tidigt. Själv går hon upp vid klockan 2-3 och kallar klockan 12 för morgon? Knäppis.
Iallafall jag har påbörjat min städning och fastnade vid datorn för att kolla vad som gömmer sig bakom nellys julkalender lucka idag=D NELLY.COM längst ner på start sidan. Vissa erbjudande suger och andra är super bra.
Jag längtar till att åka till stockholm idag=D och jag längtar efter att fira mej på lördag, och jag längtar till mina prov jag har nästa vecka. Jag måste verkligen plugga, och jag önska jag typ kunde vara synsk så jag visste vad som kommer på proven. Vad? Det är snart jul då får man önska sej saker.

Lilla Jennifer


Hura för mej

Idag fyller jag år, det har inte kännts som det fören för ett tag sen. Då fick lilla jag en bil i present. Det är en 307 som jag önskat mej, en grå och det var GRIFFE (någon speciell utrustning med typ svart skinklädsel och sport stolar). Den är riktigt snygg och fräsch. Högtalarna är sköna. Pappa, Micke och Micke åkte och hämnta den utan att jag visste någonting. Jag har redan åkte två vändor runt med den.
Jag har fått skit söta och sköna tofflor från min syster också=) Och chocklad av pappas kompis och min BBF (Big fat friend) i min klass.
Nu är jag så trött efter allt jag vräkt i mej idag så jag vill bara gå och sova, men först blir det ett avsnitt av Community. Jag ska gå upp klockan 6 imorgon eftersom jag ska hinna med mycket:
Städa, plugga (mycket viktigt), åka till stockholm med micke och köpa skor, baka tårta och smörgås tårta. Har jag glömt något?.... Juste jag ska köra bil!! Imorgon är det ett år sen jag tog mitt körkort.
Godnatt på er sötnosar!



Imorgon blir jag 19 år

Igår var jag och Jenny på gymmet, det var ett tag sen eftersom jag opererade foten. Vi gjorde några situps sen gick vi och basta. När vi kom hem till henne kollade vi på step up.

Idag har jag åkt runt och samlat ihop saker att lägga ner i en korg till min lärare. Alla i min historie klass la lite pengar var. Jag köpte en massa godis, en blomma, en kruka , en slips och en vin flaska. Jag lägger in bilden imorgon på korgen när den är helt klar. Den blev jätte fin. Hoppas han uppskattar den.

Jag och micke var för ett tag sen och kollade på en lägenhet i rosenlund. Den skulle jag gärna flytta till, fint område och fin lägenhet. Vi ska även på en visning på måndag i grusåsen =)

När jag fyllde 18 så hade jag längtat så länge att jag glömde bort att jag faktist inte slutar fylla år. Så nu fyller jag helt plötskigt år igen, tiden går visst fort när man inte tänker på det. Imorgon fyller jag 19 år, jag och micke ska då åka upp till skockholm och köpa uggs till mej. Jag har inte äns velat haft såna äns, men jag fryser alltid och dom är så mysiga och varma. Dom korta vill jag ha i mörk brun, fast ska pröva andra modeller också.

Nu ska jag gå och lägga mej i sängen vi har en ny bäddmadrass som är tempur.
Den är för skön, jag kommer nästan inte komma upp ur den imoron när jag ska till skolan.

Jag går upp i sömnen

Jag var just påväg till tåget och kom snabbt på att jag skulle ta tåget klockan 9 och klockan var halv 8. Hur kunde  jag gå upp klockan halv 7 när jag ställde klockan på 8? Haha knäppt.

Klockan 10 börjar jag jobbet på älvsjö mässan. Hoppas att det går bra för foten + att jag har skit ont i armen efter lördagen. Jag vet inte varför det gör så ont (i muskeln).


Svårt att bestämma sej

Idag har vi vart i stockholms gammla stan. Hitade lite julklappar och sen har vi åkt och kollat på bilar.
Vi var påväg att köpa en (Peugeot 206) men jag har bestämmt mej för en större bil (Peugeot 307).

Nu håller jag på att fixa lite mysigt här hemma eftersom jag och micke ska ha gäster. Vi ska bjuda på mat och sen bara vara hemma och ha det trevligt. Vi får se om vi ska gå ut men det tror jag inte.


Tråkmåns

Då var det fredag igen, jag har inget i kikaren förutom att kanske åka och hälsa på tony där ute i skogen. Det är så halt ute på vägarna så vågar knappt köra. Hoppas dom har plogat och sandat där ute isåfall.

Imorgon ska jag åka till stockholm med min familj och gå runt lite, kanske äta lunch och ha det mysigt.
Sen blir det nog bio, Due date.

Jag har inget vettigt att ta upp nu, jag har tråkigt och är hungrig. Vill göra något idag för annars rinner helgen bara iväg precis som alla andra dagar.

Torsdag

Usch vad det var jobbigt att gå upp imorse. Ändå gick jag och la mej klockan 9 igår kväll.
När klockan ringde tänkte jag att inte jag skulle bry mej för jag trodde att jag var ledig. När micke sa godmorgon älskling till mej flera gånger för att jag skulle vakna så tänkte jag bara att han skulle hålla k*ften och låta mej sova. Tur att jag inte sa något för jag kom på mej själv att jag hade lektioner.

Efter lektionen åkte jag och köpte lite julklappar fast jag ska egentligen plugga!
Jag har försökt få tag i min mamma nu ett tag för jag vill åka och luncha. Varför svarar hon inte, Irriterande!

Jag har så tråkigt så ska åka iväg nu och julhandla lite tills min historia lektion börjar klockan 13,00. Jag får även köpa med mej lunch och äta själv:S

På måndag ska jag jobba på mässan i älvsjö. Jag kände först att jag inte skulle orka jobba, men idag så ringde jag henne och sa att jag har opererat min fot så hon skulle ge mej något jobb där jag inte behövde gå omkring så mycket. Det var länge sen jag var där, så kul ska det nog bli=)


Onsdagen den första december

Igår hade jag och Jenny filmkväll, väldigt mysig kväll med blandade filmer. Vi kolla på ghost ship, anakonda och step up 2. Vi tjokade oss med mc donalds och efterrätten var en påse ost chips med ost dipp. Usch! :P

Idag åkte jag och Jenny till stockholm och julhandlade. Vi gick även till gammla stan och runt till mer ställen i stockholm. NKs julskylltning är ingen höjdare i år, allt är gjort av kartong ju och vart var is prinsessan? :S
Iallafall var det super kallt, vi åkte tåg till stockholm. Det var okej att frysa ibörjan eftersom jag inte gjort det än i år, men det blev ju bara värre!

Idag fick jag öppna första luckan i min choklad kalender.

Nu måste jag plugga jätte mycket, jag har prov nästa vecka och vill inte göra bort mej eftersom att vi dels har muntligt prov inför hela klassen.


RSS 2.0