Onsdag morgon

Idag är första jobba dagen för mej på birka. Och nej det är inte valvet utan gamla valvet med nya ägare och ej något fyllehak längre. I måndags jobbade jag på mässan, jag höll på dö dom sista timmarna. jag börja vid halv 11 och sluta vid 9, alltså det är vanliga arbets tider där men jag var absolut inte på jobb humör.

Nya favorit klänningen


Lite på fyllning inför resan


Skit bra ansikts produkter, rekomenderas!


Nytt jobb=)

Perfekt! Jag har fått jobb på birkabaren här i grusåsen. Det är lunch buffe så det jag ska få göra är att jag ska få stå i kassan och ta betalt. Då jobbar jag dom dagarna jag inte går i skolan, alltså ska jag jobba måndag, onsdag och fredag. Kom gärna och ät lunch där ; ) Jag börjar på onsdag. Det tar typ 5 minuter att gå hemifrån mej till jobbet. =)


Halloj

Idag har jag städat och pluggat som en galning. Just nu sitter jag och väntar på att kunna tvätta ur färgen jag har i håret. Imorgon ska jag klippa mej=S läskigt, jag brukar ju bara toppa mitt hår. Jag kanske bangar imorgon. Just nu käns det som det men jag vet att jag kommer ta en bit iallafall. Klockan 4 har jag prov i företags ekonomi, jag ska göra det så fort jag kan eftersom klockan 6 börjar toy story 3 på heron som jag micke, alicia och eve ska gå på. Min klänning borde ha kommit idag från nelly, igår kom skorna iallafann. Vi har lås på vår brevlåda så måste vänta på att mamma eller pappa ska komma hem och ta ut posten. Igår försökte jag göra inbrott i den men jag misslyckades. Jag har samlat på värsta kläd tvätt berget i toan som jag håller på tvätta just nu, det får typ inte rum att hänga allt någonstans så hälften får ligga kvar tycker jag=P

säg kanske hejdå rapunzel

Det skulle vara skönt att klippa mitt håt lite halvlångt bara typ som shakira i hennes video gipsy. Jag har inget emot mitt hår eller att fixa det varje dag men hennes hår ser så mysigt ut. En vanlig enkel frisyr. Det gör inget om jag ångrar mej för mitt hår växer ändå så snabbt ut igen. Det kommer ändå vara jobbigt att klippa det, och det kommer bli jobbigt om jag ser att någon annan har så långt hår som jag en gång hade då=( Men jag har några dagar till på mej att tänka igenom det. Det fins bara två som får klippa mej och det är hedda och mia från göteborg.


Tja

Då var matten avklarad, klockan 13,00 har jag historia. Jag funderar på att gå till skolan och sen gå till gröndal=P Galet, men jag vill röra på mig. Jag vet inte för jag är fortfarande lite kraslig så undrar om jag äns ska på pilates idag eller vänta med att träna några dagar till så att jag hinner bli riktigt frisk tills resan. Nu ska jag göra 13 tal i matten. Ucsh det börjar bli jobbigt med matte nu men jag är ingen geuppare.
Igår ringde veronica från älvsjö mässan till mej och sa att jag var uppskriven att jobba imorgon, konstigt att inte jag visste om det=P Men jag kan inte imorgon för då har jag Företag ekonomi provet och så ska vi på bio efter det. Men jag ska jobba nästa vecka.


Trött

Klockan är 07:47 jag börjar matte c 08:10. Jag har ingen lust att gå. Vill bara gå lägga mej och sova igen.
Vi kolla på 4 st ghost whisper avsnitt igår. Det var två som var skit läskiga så jag låg och tänkte på dom när jag skulle sova=(
Ska åka till skolan nu.

FE A Klart FE B Next

Jag har pluggat hela dagen och är klar med alla mina inlämniungsuppgifter, på onsdag ska jag göra provet sen är jag klar med företags ekononi A och då ska jag börja med B kursen. När micke slutar ska vi åka till heron och hämnta biobiljetterna till toy story 3 3D som vi ,alicia och eve ska gå på på onsdag.


Ghost whisper dags igen

Jag och micke har tagit fram popcorn skålen och börjat kolla på ghost whisper sesong 5. Åh vad bra det är! Jag längtar även til sesong 6 av how i met your mother kommer också.
Tre bra serier är Ghost whisper, how i met your mother och lost. Jag och micke älskar att följa serier. Vi gjorde det ofta när vi bode i hovsjö och geneta. Skiiiit mysigt! Men han har följt smalville ett tag nu, töntigt! Men jag har följt våra bästa år, det kanske inte är speciellt roligare=P


Bloody verkligen!

Igår kollade jag och Micke på bloody valentine. Det var en blodig film=P, önska jag såg den i 3D istället. Man fick med 3D versionen också när vi köpte filmen så jag kanske ska se på det någon gång. Filmen var så äklig jag mådde illa i början. Så ska skräck filmer vara men jag tycker inte om när det är psyko. Filmen var både tortyr och psyko, Jag tycker mest om tortyr filmer som Saw. Han i filmen har läskig outfit. Jag tycker om filmer som man måste luska ut vem som är mördaren.


¨Jennifer fryser¨ outfit


Snart blir det kallt igen och det betyder att jag måste klä på mej mer. Jag vill ha en lång svart jacka i år med en tjock stickad vit mössa. Jag har redan börjat planera. Jag vill ha kilklack skor till det. A outfiten ska vara något liknande som de på bilden...


Extremt godis sugen


Mmmm... Åkte ner till fantastiko och köpte en stor påse godis. Fifan vad gott! Men jag blev äklad efter att ha ätit så mkt. Jag råkade få med mej lite smink hem oxå från coop, Dom hade 50% rabatt på lite maxfactor saker. Det får duga så länge. Jag brukar bara använda puder när jag går ut på krogen. På vintern sminkar jag mej, då ska jag köpa bästa pudret från make up store. Love it!


Väska till resan


Åhlens 200:-
Inte värdens snyggaste men den funkar.


Naturhistoriska+Cosmonova



Förra helgen tog jag med mej Micke, Alicia och Eve till naturhistoriska museumet i stockholm. Vi kollade på en skit tråkig film på cosmonova och gick på deras museum.


Nya topp 1 drinken

Igår när jag skulle beställa martini så sa dom att dom bara hade typ appletini och då tog jag och emelie det istället. Fiiifan vad good! Det ska bli min nya drink nu=) Det smakade lite som min goda host medicin thihi. Jag älskar martini, jag ska smaka alla sorter. En martini som jag har hemma är inte så speciellt god, jag ville ha den för att den var rosa, den smakar kall glögg. Jag hade appletini hemma förut men den smakade inte lika bra som igår. Jag har alltid köpt eller beställt dry martini eller martini bianco oftast men nu ska jag pröva på olika. Om det äns finns mer sorter=P


Party party!


Igår träffa jag emelie från min gammla klass. Det var så skönt att träffa henne vi hade skit kul hela kvällen. Jag saknar dom i gamla klassen. Jag hoppas att vi ska ses någon helg och party party!


csn-kortet kanske kommer till användning nu.


Beställde just dom här skorna som jag ska ha på resan.
Nelly 224:- studentrabatt.

Förra veckan fick jag ett nytt csn kort med posten. Jag brukar aldrig använda csn korten. Jag glömmer altid bort det kortet. Men när jag skulle aktivera kortet på deras hemsida så kollade jag för första gången vad det fins och vad man har kortet till. Då var det så att jag har 10% rabbat på dels Nelly, zoovillage, la redout och ellos. Synd att jag inte märkte det tidigare när jag beställer saker från nelly=) Det är lite roligare med rabatt även fast det inte är så mycket.


lite shopping är kul

Igår köpte jag den här klänningen från Vila fast som jag igentligen skulle köpa från Nelly. Det var rea på klänningen så jag fick den för 350:- istället för 499:-.

Min och Mickes mys dag blev lyckad, vi hade det jätte skönt på spat och åt god mat på asian roxy. Shoppingen blev inte så lyckad eftersom att stan suger och har världens tråkigaste butiker, så jag gick bara hem med en klänning.

Idag var vi i stockholm och gick i gamla stan och i stan och skärholmen. Min mamma och syster hita saker. Jag hittade två par skor jag vill ha från scorett men det får vänta till efter resan.

Scorett

Jag tycker dom här skorna är snygga men det tyckte inte mamma. 1299:-

Dom här skorna vägde nada. 499:-


Mamma och Alicia hittade skit snygga skor. Alicia tog leopard mönstrad och mamma zebra mönstrad.
Bianco 400:-
Anledningen till att vi köper sommarskor är för att vi ska utomlands.
Nu är det  bara jag som saknar skor.


Tror ni på den här reklamen?


Det gör faktist jag =P Om man inte provar så vet man inte därför ska jag pröva dom skorna. Dom fins på stadium dom kostar från 999 kr eller nått men dom jag ska pröva kostar 1399 kr. Jag ska pröva dom idag men vet inte om jag köper dom idag eller efter resan eller kanske på resan=P
Jag vill ha dom svarta med rosa under.


Relax med Micke

Nu är det bara hostan kvar tror jag men det ska inte förstöra min och mickes planerade fredag. Jag har kämpat för att bli frisk tills idag. För idag ska vi ha en riktigt skön dag tillsammans. Micke har tagit ledigt, vi ska gå ner till stan och kolla i affärer, fika, shoppa, sen gå och relaxa på skogshöjd spa bara vi två. Efter det så ska vi gå och äta middag på vårt favorit ställe Asian roxy nere på stan, sen får vi se vad som händer och hur jag mår.


Linberty of the seas


Snart åker vi på vår caribien kryssning! Vi ska åka från Stockholm till Miami fast vi mellan landar i paris några timmar, dagen efter vi kommit till miami så ska vi till båten. Varje dag när vi vaknar har båten stannat vid ett nytt land och vi går av båten och är i landet på dagen. Länderna som är i vår rutt är Haiti, Cayman öarna, Jamica och Mexico, två hela dagar ska vi vara mitt ute i havet utan att stana vid något land. Efter kryssningen så ska vi stanna kvar i Miami två nätter, spännande resa!
 Min och Mickes rum på båten
Intercontinental Hotel Miami

 Vårt hotell rum i Miami


Vill ha!

Bianca TopAgapi Beach Bag
Biwa DressSweet Top
Jag vet att sommaren är slut och att det är höst prioriteringar nu, men jag kan inte sluta köpa klänningar för det! När vi gjort vår resa så kommer jag inse att jag måste klä på mig igen.


Beställning igår

Corsage S/S Top
PP Opaque Tight 60 DenPP Opaque Tight 60 Den


Kärlek

Har beställt denna klänning. Redan slutsåld!



Nelly


Något mer som saknas?

Idag känner jag mej mycket bättre, men det är fortfarande inte bra.
Jag hatar att bara ligga ner och vara sjuk så det jag tänker göra när jag blir frisk är att gå ut och jogga=)
I tisdags skulle jag ha Historia A och Företags ekonomi A prov och imorgon Matte C prov. Varför är jag sjuk just den veckan jag har alla prov? Jag kommer ligga tillräckligt efter när vi gör vår caribien resa. Fast jag är hälldre sjuk denna vecka än caribien veckorna=D
Usch vad jag har varit jobbigt sjuk. Feber, SUPER snorig! Hur mykcet kan det komma från min lilla näsa? förkylnings blåsor, skit ont i halsen, lock för öronen och nu har hostan kommit oxå, jippi det var ju bara den som fattades!


Igår blev jag sjuk

I torsdags gick det utmärkt att ta sig själv till tandläkaren. Det fans ju skyltar till varje steg jag tog den här gången.på grund av det så kom jag 45 min för tidigt.=P nästa gång så har hon flyttat en gång till, till huset på andra sidan så hon ritade en liten karta till mig.
Idag är jag super sjuk=( Jag har jätte ont i mina tänder för att det spänner från tandställningen, ont i halsen, förkyld och feber. Vi fick ställa in Toy story 3 3D som vi skulle på idag i heron city. Trist! Undrar om jag är sjuk för att jag har så ont i tänderna, har inte haft lika ont tidigare. blää.

Lycka till, till mej

Snart ska jag bege mig till tåget. Jag ska ta mig själv till östermalm till min tandläkare. Pappa brukar köra mej annars.
Min tandläkare har flyttat ett hus längre ner på gatan nu och när jag kommer gå där så kommer husen flytta på sig och jag kommer gå vilse i en labyrint. Om inte huset står där så kommer jag börja gråta för jag orkar inte leta. Jag åkte dit med tunnelbana förut men då hade jag micke med mig och då gick vi runt skit länge och leta, tillslut sate jag mej i en taxi och sa : KÖR MIG TILL SIBYLLA GATAN och taxi gubben sa : Den är ju bakom dig!


RSS 2.0