Saker innan operation

För nästan ett år sen opererande jag vänsterfoten, på onsdag ska jag operera högerfoten. Det ska bli rätt skönt att få det gjort, fast jag tänker hur jobbigt och krångligt det ska bli att gå på kryckor med ett stort bandage på foten i en månad kommer att bli igen. Förra gången kunde jag köra bil eftersom att jag hade gas och broms med högerfoten (automat) men nu kan jag ju inte köra bil, snacka om att känna sig fast!
Eftersom att jag bara har två dagar på mej nu så har jag några måsten!
 Klippa mej idag hos Hedvig.
 Åka till tandläkare Armin och förbättra leendet.
 Baka pasta.
 Röra på mej så mycket som möjligt.
 Köpa en diskmaskin

Igår var jag med mamma och Alicia i skärholmen och Ikea på en shopping runda. Jag köpte en jätte fin vardagsrumms lampa och en stor vit päls matta till sovrummet. Kläder hittar jag alltid. Jag förbereder mej inför att ha en ¨BIG FOT¨ efter operationen, alltså kommer jag inte på på mej mina tajta jeans. Antagligen måste jag ha mjukis byxor eller tights. Så jag har köpt lite tunikor och bonde tröjor som jag kallar det eftersom att jag inte kan ha mjukis på jobbet såklart.


Myspys


Idag har jag lekt med bilar på jobbet


Jag känner mej duktig nu. Efter att ha ställt om, fixat och trixat så har jag äntligen fått upp dessa scania bilar snyggt! Nu är frågan om jag ska ställa dom i årsmodell ordning ;)

Busigt

Hej jag har fått höra tjat för jag inte skriver nått så jag bjuder snabbt på en bild från i sommras när jag jobbade i Södertälje.

Jag vill inte diska min matlåda, då får mamma en överaskning när hon kommer tillbaka efter lunchen.

 


RSS 2.0