Han somna igen

Det var underbart att sova själv i sängen ända tills han kom och lade sej i sängen vid 7 imorse. Det bästa är att jag nu ligger ensam i sängen igen för att han somnade framför Tvn igen!
Dagen har vart bra med hundträning, däckbyte och hemma kväll med ostbricka och naturgodis, polisskolan 4 var väll det ända som gick och kolla på (och då har vi ändå viasat guld box). Bara skit på Tvn helg kvällar. Hoppas även ni har haft en bra kväll. Nu ska jag sluta mina ögon och hoppas på att få drömma om nått bra.


Yes jag får sängen för mej själv

Nu säger jag godnatt efter en lång trevlig kväll hemma hos mina föräldrar, jag tog Mickes bil dit och den var väldigt bekväm att köra faktiskt. Diva är numera vår glada,knäppa,söta,bästa lilla dumma som bor hos oss på deltid, Diva ville följa med mej hem idag så när jag påvägen hem från mina föräldrar hämtade upp Micke från stan så fick han sitta och trängas med diva i pasarskerar sätet. När vi kom hem somna Micke framför Tvn i soffan medan jag städade (det händer ibland som nu att jag får städryck mitt i natten). Han är söt när han ligger där och jag tänker bara "Yes jag har sängen för mej själv". Jag var skyst och bädda in honom i en filt iallafall. Nu känner jag mej faktiskt väldigt nöjd när jag har städat och vart en snäll tjej idag och får hela sängen för mej själv:)
Nattinatti!


Just nu

Hemma hos mamma och pappa just nu. Jätte mysigt... Ibland vill jag flytta hem igen, men jag skulle även vilja ha mitt eget hem. Jag trivs bra där med. Nu ska jag äta ostbricka.


Hundkurs med gucci

Har just kommit in från kylan. Burr... Jag och syrran var med på Guccis kurs idag för att hjälpa till. Började 11 och kom hem nu halv 2.


Diva har valt sin plats

Diva la sej i gästsängen som om det var hennes plats och kollade med sina små söta hund ögon på Micke och sa: jejje säger att jag får ligga här haha. Jag skoja hundar kan ju inte prata, men om dom kunde det så såg det ut som att hon skulle sagt så. Vi har annars inte henne i vår säng eller våra soffor.


God och glad fredag

Kvällen har hittills vart jätte mysig. Just nu ligger jag i soffan och jäser framför Tvn. Imorgon blir det ett extra joggingpass. För första gången laga och smakade jag älgkött, det blev mört och perfekt. Mums vad jag är nöjd med maten idag.


Romantisk hemma kväll


Oinbjuden gäst

Jag är så trött på att varje gång jag öppnar balkong dörren så flyger ett bi in. Nu har jag precis städat och har mattorna på vädring i balkongen men ett bi försöker hitta ut från vårt vardagsrum. Hur trög får ett bi vara? Svårt att bara flyga ut bi jävel! Jag är skit arg just nu på den. Den flyger in i våra fönster och tror typ att den kommer igenom men kan den pröva flyga ut genom dörren istället. Fan alltså att man inte ska kunna ha öppet utan att få oinbjudna gäster. Vad kan jag göra åt saken? Är det inte lite kallt nu för dom att vara vakna? Kan nån hjälpa mej. Jag börjar tro att dom har nått bo här i närheten:( jag varken vågar eller vill döda den heller.


Tja

Klockan är snart 4 och röda nalle pyamasen har redan åkt på. Jag har just ätit kallrökt lax och quinoa. Nu har jag bäddat ner mej i sängen och ska vila lite. tidigare idag var jag med Jenny på kickboxning. Det var andra gången och fortfarande kul. Hoppas jag har träningsvärk imorgon så jag känner att jag gjort nån nytta. Jag var rätt seg idag och trött av nån anledning. Jag ser nu när jag skriver att jag har brun hårfärg på pekfingret efter att jag färgat Jennys hår idag. Aja nu ska jag vila, hoppas ni diggar min pyjamas. Kramar!


Dags att börja dagen

Här ligger jag i sängen och orkar inte gå upp. Diva ligger på golvet nedanför Mickes sida av sängen. Om en och en halv timme kommer Jenny hit. Så det är kanske dags att gå upp och gå en promenad med Dumman Diva nu. Nån dag ska jag ligga i vår säng hela dagen känner jag. Se ya!


Min syster är bäst

Ny design skapad av min syster som alltid. Jag tycker den blev jätte bra och hoppas ni också tycker det. Örhängena på bilden har hon köpt till mej från jc. Söta!


Jag fryser


Det är för jävligt så kallt det är! Jag har mammas röda heta flisbyxor på mej och en stor tjock tröja men ändå skulle jag behöva klä på mej änu mera. Burr! Jag blir mer frusen när jag tänker på att jag måste ut och rasta Diva typ nu. Jag har smygstartat att sätta på mej vinterjackorna på Divas kvälls promenad även om det är förtidigt att ha det. Jag kanske också ska skaffa mej ett par heta flisbyxor, dom får gärna vara i en lite diskretare färg. Det är bara oktober, det är bara början på kylan ju=(

Myyyyyysiigt


Kul vecka


Förra veckan åkte jag till Ikea med Sara och Tony. Det blev rätt mycket. Det började med att Tony fick dra kundvagnen och vi två tjejer fyllde på, men det blev fullt rätt så snabbt så vi fick ta två kundvagnar. Sara fick en lägenhet som hon flyttade in i på onsdagen, jag hjälpte henne packa upp efter att jag och Jenny hade tagit hål i öronen. Jag tog tre hål, ett av hålen var uppe på örat och gjorde ont! Vi var jätte nervösa och betedde oss som 10 åringar. Sen får jag inte glömma att berätta att jag var på kickboxning på onsdagen också, det var skit kul men jag har fortfarande träningsvärk, och idag är det måndag! och på fredagen var det en liten inflyttningsfest hos Sara, super kul var det! Sara skulle inviga sin popcorn maskin, det gick inte som förväntat för att det svämma över med popcorn.

RSS 2.0