Håll tummarna med mej

Idag håller jag tummarna på att jag ska få min student klänning(a)

Den här veckan är det fullt upp eftersom det är studenten på fredag.
Det är mycket att förbereda men det är KUL! Hoppas allt går som det ska och att alla får en underbar student för den dagen vill man inte glömma.


Idag kommer Hedvig (Frisör/kompis) hem till mej och ska klippa och slinga mitt och Jonnas hår, och imorgon ska hon göra samma sak på mamma =-)

Sen åker vi kanske till skärholmen om vi hinner.

Jag har klippt av mina naglar (vet ej varför bara blev trött och gjorde det) utan att tänka på att det var studenten på fredag och då kan jag inte göra fransk manikyr, så jag ska fuska och köpa nagel förlängning. Jag har aldrig gjort det förrut så jag hoppas det blir bra.


Läskigt

Gissa vem det här är ???

Rapparen 50 Cent satsar hundra procent för att komma in i sin nya filmroll. Nyligen publicerade stjärnan fotografier av sig själv på sin blogg, bilder som visar hans drastiska viktnedgång på hela 24 kilo.


Rapparens drastiska viktnedgång

50cent
Rapparen 50 Cent satsar hundra procent för att komma in i sin nya filmroll. Här är hans drastiska viktnedgång på hela 24 kilo.50 Cent är aktuell i rollen som en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare i den egenregisserade filmen "Things fall apart"


Kändis Vecka

I tisdags förra veckan jobbade jag för första gången i mitt liv. På Älvsjö mässan. Vi serverade, det var nån show dom hade där, programledaren var Renee Nyberg och så var EMD, Alexander Rybak och nån till tjej som jag aldrig sätt förut där som sjöng massa låtar och uppträdde.
På fredagen jobbade jag oxå och då dukade vi upp för 5000 gäster.
På lördagen då alla 5000 gästerna kom så hade dom show igen då var programledaren David Hellenius och
Daniel da Silva från lets dance. Det var massa roliga uppträdanden bl.a var pernilla wahlgren,Christer Sjögren,  shirley clamp, LaGaylia och Scoots. 


En låt till Jonna

Jonnas favo låt


Stylebystars in my as!!!!!!!

Min klänning jag beställde från Stylebystars kom efter ungefär 9 veckor. Och den var så fin! Men GISSA!!!!! Den var slarv syd på flera ställen och hade ett ca tio centimeters hål på ryggen!
Fyfan vad arg jag är på dom. Och när man mailar eller ringer så svarar dom inte. Dålig Dålig stil. Och som tur är hittade mamma en klänning några dagar innan som är såsåså JAG och så snygg!!! Hoppas bara den hinner komma anars är min student förstörd!


Det här var vårt fredags mys.

En rosa martini till mej och en pink panther till Micke och några avsnitt How I Met Your Mother =D


Ny mask

Gammla

Nya


Terror på Elm street

Igår var jag och såg den nya Freddy Krueger filmen med Micke, Ari och Catta. Den var super bra, men den skulle vara bättre om jag inte hade sett alla andra filmer innan. Det hände iallafall saker hela tiden och en dålig sak var att det inte är samma mask som förr.
Den är iallafall mysig att se på om man gillar skräck.


Mösspåtagning/5kamp


Friterade donuts idag


Studentskivan


Jag bjuder på en skön bild med härligt väder

Rhodos -07


Studentskiva!!

Igår hade vi vår studentskiva på the strip. Det var sååå jävla kul där (trodde det skulle bli skit tråkigt).


RSS 2.0