Älsklingen

På måndag fyller Micke 20 år=)



Dagens träning

  • Träna mage, stjärt och lår med Jane Fonda
  • Morgon Jogging
  • Lång promenad med mamma och Diva.


Ledig, men inte pågrund av vädret.

Idag är jag ledig från praktiken så jag kan göra engelska uppgifterna´jag egentligen borde skickat in för länge sen.
Dagens pass igår var styrka i grupp. Konstigt att jag inte har träningsvärk idag, kan det vara för at jag stretcha den här gången?  Det blev 20 minuters jogging med diva innan jag åkte.
Jag fick ta mammas bil till träningen igår och det var super kul att köra den, jag älskar den. Det är sköönt med automat.

Vad händer idag då?

Just nu sitter jag med färg i hårbotten, blonderar utväxten eftersom jag är mörkhårig på riktigt. Idag är det som vandligt kallt och halt ute på gatorna så har bestämmt mej för att låta bilen stå nu resten av dan. JAg har vart på willys, ica maxi och i almnäs idag och det får räcka.
Idag blir det tacos till middag och senare ska vi ut och bli kalla i snön med Diva och när vi kommer in ska vi dricka glögg. Till melodifestivalen blir det ost bricka och martini för min del, efter melodifestivalen vet jag inte vad som händer. Nån ide?




Moderna skor plågade fötter

Idag var jag hos ulf johanson på vårdcentralen som jag oftast har när jag är där. Mitt problem ( som jag har haft länge ) är att jag har ont i fötterna och att det var nått konstigt under min fot nu och jag går fel så får ont i svanken. Jag har vart där några gånger inan och kollat mina fötter. MEn Ulf hitta mitt problem som jag haft alla dessa år på en gång. Jag käner mej så lätad att jag vet vad felet är. Felet var att min stortå inte petar ut så den stöder foten och då använder jag mina andra muskler för mkt. eller nått liknande. Så nu gäller det att köpa nya bättre skor med tjock sula. Jag vet ju att jag plågat mina fötter med en massa obehagliga skor oxå så mina fötter fått problem för det med.
Inte bara det! Jag ska plaskik operera mina fötter:P Efter att vart hos ulf så fick jag gå till fotvården, och hon skicka en remiss till en plastik kirurg som ska göra mina knölar på sidan av fötterna mindre för att dom blivit så svulna, så jag ska få smalare fötter =D


Snabb titt...

Det har hänt mycket på den tid jag inte bloggat:
 

  • Flyttat
  • Alla hjärtans dag.
  • vart bartender på jonnas syskons fest.
  • Praktisetat massa.
  • Börjat träna igen med Jenny på gröndal. (var på styrka i grupp och afrikansk dans den hära veckan).
  • Fått muskler. Jag har alltid haft svaga muskler i armarna men när jag börja bära massa vatten till konferanser så har jag fått muskler. När jag var på styrka i grupp så blev jag förvånad när jag använde vikterna, jag har aldrig haft sån träningsvärk som jag hade efter det passet.
  • joggat varje dag med Diva.
  • Vårdcentralen idag för mina fötter.

A lite har hänt iallafal.


Fullt upp

Har inte haft nån tid att blogga eller nått annat dom här dagarna. Jag och micke håller på att flytta nu. Vi fick rummet jag ville ha och det blev perfekt, typ som bilden jag gjorde. Det är lite oårdning i rummet just nu eftersom vi inte packat upp alla lådor. Imorgon ska jag till tandläkaren så får lite sovmorgon, har sovit fyra timmar både fredag och lördan och inte så många timmar resten av dagarna så det ska bli skönt att sova lite extra imorgon. Jag har egentligen inte tid att sitta vid datan nu så hej då sålänge.

...

idag blir det att flytta mitt rum till pappas kontor, pappas kontor till mamma och pappas rum och deras rum till mitt gamla rum. MEn bara om pappa går med på det. Senare ska jag vara bartender på jonnas bror och sysrers födelsedags fest.

Days


Jag vet att det mest är äldre som kollar på Days men jag tycker det är jätte bra, synd att det vissas 10:30 på vardagarna så jag bara kan se det om jag är sjuk eller är ledig. Idag är jag hemma från praktiken för att jag är sjuk och när jag skulle kolla på days så funka det inte för att det snöat så mkt. Det som är bra med days är att det inte gör nått om man missar en hel veckas avsnitt för dom kommer ändå inte nån vart eftersom det är så seeegt. fattar inte igentligen hur jag kan tycka det är bra. Om man missar nått så kan man kolla på deras hemsida presis som jag ska göra nu.


Där är bl.a den svenska Nadia Bjorlin med, med sin vackra sång röst.

&

Alison Sweeney som ni kanske känner igen som program ledare i Biggest Loser


Nytt rum




Jag ska få ett nytt rum, som är större än mitt förra. Jag har tänkt på hur jag ska möblera det, och har kommit fram till att det ska se ut som på min jätte snygga bild =P Det är bara ett exempel som är lite slarvig. Där ska jag och Micke flytta in tills vi hittar en ny lägenhet i Grusåsen eftersom vi fått nog på Geneta nu. Jag är rätt nöjd över möbleringen men det kommer säkert ändras lite eftersom Micke oxå ska få vara med och bestämma.


praktik 2009


Hitta en bild när jag praktiserade på Quality Park Hotell januari 2009


Ice Age 3 en sjuk film

Idag när jag vakna 20 i 6 kändes det som jag fortfarande sov när jag gick upp. Jag sminka mej och klädde på mej och när jag skulle åka halv 7 så kände jag att jag inte skulle klara av att åka bil. jag hade huvidvärk och när jag stängde ögonen så skulle jag kunna somna. Igår när jag tempa maj hade jag lite feber och det har jag fortarande. Jag kan somna hur enkelt som helst typ som jag brukar göra när jag har hög feber. Jag vakna inatt oxå för att jag mådde illa. Nu vakna jag halv 11 lagom till våra bästa år och kände att jag mådde lika dant. jag ska äta lite nu och se om det går över sen sova igen. Inte KUL!
Föresten solen skiner så fint idag, synd bara att jag får stanna i sängen.


Min bricka:
1.Temp
2.Alvedon.
3.Två smörgåsar med lauanthai på.
4.En banan för tt fylla ut brickan
5.En vatten flacka
6. En bra vara sjuk fim. Ice Age 3

Jennifer och Jenny en lördag på Café Opera

Det var en kul kväll att få vara med Jenny. När hon kom till mej vid 5 tiden laga vi mat tillsammans (bakpotatis med skink röra). Sen fixa vi oss och tog det lungt till klockan blev 10 och pappa och mamma skulle köra oss till Cafe Opera.
Skandal:
När vi kom till Cafe opera och hängde av oss jackorna så fick vi en drinkbiljett som inte funka när vi kom fram till baren?
Så hade dom blogg tal där och när det var slut kom det in en massa stureplans killar, vad hände med tjej kvällen? Goodiebagsen vi skulle få genom inbjudan var slut.
Jaja det var inte så farligt så vi skulle gå dansa istället, men var va dansgolvet? Dom hade inget!
Det fans inga lediga sitt platser. Det kom bara mer och mer folk och vi var så korta jämfört med alla andra. Man fick typ panik. Vi gav upp och ringde Jennys bror att han skulle hämta oss, så vi tog våra jackor och gick ut. MEN smarta som vi är står vi och väntar på han i 45 minuter i -12 grader för vi gick ut när han åkte från södertälje när vi kunde ha väntat där inne.

Det var kul ändå =)


Min klädsel:
I onsdags hittade kläningen hem till slut, den satt precis som jag hade hoppas på (var rädd att den skulle vara för kort) Den passade bra till mina skor och min väska som ni ser=P Även fast jag plågade mej själv med att gå i 12 cm höga skor så blev jag inte mkt lämgre än någon annan. När vi stod och vänta på Jimmy skulle hämta oss i -12 grader i tunna strumpbyxor så kan ni tänka er hur ont jag hade i fötterna jag har aldrig plågat dom så mkt jag kunde inte ta ett steg till.. Mina fötter är fortfarande formade som att jag går i dom=P Men vill man vara fin får man lida pin xP


RSS 2.0