Härliga sommar


jami


Det är så smaskigt med kantareller. Förra lördagen så var vi tjejer ute i skogen och plocka kantareller, det blev ca 7 st så jag fick dom. Dom var goda och jag lever. Vi gick lite vilse och såg saker vi inte kände igen så vi gav upp. Imorgon ska vi fortsätta plocka och då hoppas jag att vi hittar mycket mer än 7 st.

Känns som igår vi stod under...


Känns som att det var igår vi stod under jamaicas vatten fall och förlovade oss, men igår var det ett år sen. Sjukt vad tiden går fort. Vi firade vår kärlek på La cantina igår. Det är så underbart att få vara med honom.


KNÄPPIS


Gucci gillar sin puff. Jag som trodde hon skulle sluta ligga/sitta på den när hon blev stor. Gucci älskar puffarna och Diva dampar på puffarna.

Brunt är det som gäller nu


Ångrar jag mej den här gången? Nej, bara lite=( Jag älskar blont hår men tycker verkligen att brunt passar mej. Vi får se hur länge det håller tills jag vill bli blond igen.

Smaskande Hund och dålig sömn


Jag har sovit skit dåligt inatt, Diva har legat och smaskat och smaskat och smaskat osv. Nu är jag hos mina föräldrar och har precis sprungit två pass på deras löpband. Det var jobbigt och skönt, nu har man det gjort så då är det dags för brunch. Jenny gjorde lunch igår till mej hemma hos mej. Inte bara det utan hon diska till och med :O


Suomi 2011

Bastun/SaunaJag lärde mej att ro
När man plockar hallon så får man räckna med att man blir anfallen av mygg och bin (Jag springer ifrån dom på bilden)

Det som händer i zipoverallen stannar i zipoverallen


Diva delar med sej av sin mat till sin polare Erik

Mjau


Jag älskar att hålla på med naglarna

Go Girl


Jag sitter hos mina föreldrar och kollar på bilder från när vi var i finland i sommras. Den veckan var verkligen härlig. Jag umgick med familjen, träffa farmor och släkt, åkte jetski, jag lärde mej att ro, bada vedeldad bastu, bodde i ett stort fint hus med egen strand och åkte cab genom sverige i 9 timmar=) Jag brände mej i solen. Vi kasta pil och plocka hallon. Bara massa kul! Jag vill tillbaka dit och bara slappna av som jag gjorde då. Det behövde jag verkligen.
Snart kommer en bildbomb!

Stora syster


Nerbäddad


När man ser vår säng så vill man bara lägga sej och aldrig mer gå upp där ifrån. I lördags låg jag i sängen från havl 9 när jag vaknade till halv 12 och spelade Angry Birds på telefonen, det och fruit ninja är dom roligaste spelen.

Age Face


Jaha, vad tycks? Lamkött kanske?

iSwip Faces


Rött är snyggt


Jag färgade min systers hår rött i lördags, det blev super fint och jag funderar på att själv lägga i en röd ton i håret. Jag vet inte om jag vågar testa.

Mmmm... Kurr Kurr


Om jag äter frukost på morgonen så blir jag super hungrig innan lunchen, men däremot så blir jag inte alls hungrig ifall jag skippar frukosten. Varför? Det borde ju vara tvärtom, eller? Jag orkade inte göra någon lunch igår så idag blir det kareliska piroger med några mozzarella sticks=) Jag längtar till nästa helg när jag ska baka pasta igen. Som ni märker är jag hungrig, jag tänker bara på mat haha


Sweete!



Idag har mina päron bjudit hem mej och Micke på tacos, det bästa med det är att jag får träffa mina tjejer.. Världens bästa Diva och Gucci!

Nu är sänggaveln på plats


Jag kan inte tänka mej en finare sänggavel, jag har kollat på den länge och nu står den äntligen på rätt plats, alltså i vårt sovrum=P Det är inte nån speciellt bra bild men den är vit och super duper fin. Jag kan inte vara nöjdare=) Den passar bra till vår nya säng som är jätte hög och skön. Nu fattas bara en vit sängkappa=)


Host host, snyft snyft.



Operationen i onsdags blev aldrig av. Jennifer väntade lugnt i nästan 5 timmar på att få bli opererad, när tiden är kommen och det bara är sövningen som ska göras så säger Jennifer ¨Host, host¨ =( Typist att jag ska vara sjuk va? Men jag fick iallafall två goda mackor som jag väntat på hela fastande dagen.
Den här gången var jag väldigt lugn och kände mej trygg. Det var samma personer som sist och dom är så gulliga mot mej. Det ända jag inte tycker om är att ha dropp i armen! Det är läskigt med slangen liksom.

Hemmagjord pasta med kantareller stekta i vitlökssmör...



Onsdag kväll bjöd jag min karl på en Italensk middag ute på balkongen. Hemma gjord pasta med kantareller stekta i vitlöks smör. Kan det bli godare? Kan det bli mysigare? =)

Glitter till naglarna


MF 79:- Isadora 55:- på ica maxi
Påfyllning med nagellack, jag älskar helt enkelt när naglarna glittrar.

30 stora rosor sitter fint på köksbordet


RSS 2.0