Lyko.se

På Lyko.se hittade jag produkter där det mästa har lägre priser. Jag har beställt produkterna här nedan.
 359:-
Schwarzkopf Osis Dust it - Puder i gruppen Hårvård / Styling / Volym hos  (16-03)98:- Duck Clips Large Svarta 12-pack i gruppen Hårvård / Accessoarer hos  (74-165)25:- BaByliss Paris Hårklämmor 790324 i gruppen Hårvård / Accessoarer hos  (89-103)29:-

fargadelinser.com

Jag och micke beställde just färglinser till mej. Blåa, jag har blåa ögon men jätte stora pupiller alla tror mina ögon är svarta så jag tog en färg som skulle göra dom anu blåaare.
Freshlook Dimensions Pacific Blue Utan Styrka


Redag onsdag =)

Godmorgon. Klockan var bara 8 när jag vakna. Jenny ska hämta mej klockan 10 och då ska vi ner till stan. Sen ska vi kolla på film. Jag beställde en korsett i söndags som jag hoppas ska komma idag. Den ska jag ha på halloween.
Korsett + Jeans är skit snyggt.
 Klicka för att stänga fönstret

Utmana mej på biljard?

Nu var bio biljetterna köpta till Saw 3D på fredagen då det är premiär.
Micke hämta mej från Jenny för ett tag sen. Vi kollade på Mitt liv som popstjärna. Den filmen hyrde vi en dag när vi var små och vi kolla på den flera gånger om och om. Filmen är så bra, bäst i slutet. Jag skulle kunna kolla på slutet 100 gånger.
Nu ska jag spela lite biljard med syrran på king.com


Ett STORT måste till denna Halloween

I helgen är det halloween. Så himla mysigt tycker jag. Jag önska jag inte hade bandage på foten för då hade jag velat ha maskerad eller iallafall gå på ett sånt party. Nu kan jag vara en mumie utan att klä ut mej=P hehe ne men jag ska iallafall sminka min syster och hennes kompis till en fest dom ska på på fredag. Jag tror dom ville vara emo och zombie. Jag och micke ska iallafall på barollo och äta med några andra par, men jag har ingen aning villka det är.
Ett måste denna halloween är att kolla på Saw 7 i 3D. Den har premiär på halloween. Jag och micke ska gå se på den. Den värkar as bra och skit läskig att se på 3D.

Trailer på Saw 3D


I USA så var affärerna bombade av halloween saker men i sverige har jag inte sätt nånting typ.


Måndag igen

Mmm.. marabou! Jag sitter och vräker i mej chockad och pluggar. Imorgon ska jag bege mej till skolan med min jätte fot. Jag vill inte!
Igår var vi på Ikea. Micke drog mej på en vagn=P Vi kom hem med 7 ramar, 16 galjar och ett ljus som luktar jätte mkt jul.


Hej på er!

Bild från restaurangen i båten

Gissa vad jag har fått=D En iphone 4. Weey! Den är jätte fin, lite stor bara=P jag beställde tre skal till den igår i rosa såklart och en var ed hardy. Idag ska vi åka till ikea och köpa gardiner. Jippi att jag får följa med=) Jag kanske ska åka rullstol om jag vågar=P Så nu ska jag hoppa in i duschen men jag måste ha ena foten utanför (skit jobbigt) så inte min fot blir blöt. Usch vad den kommer lukta svett när dom tar bort bandaget sen=p Sen ska jag pröva mammas gaffel tong hon köpte igår.


Nu är jag trött på detta!

Jag kan ju inte göra någonting! Jag vill göra något. Jag är trött på att bara kolla på film eller sitta vid datorn. Jag har ju bara gjort det hela veckan. Jag vill åka till ikea med mamma och handla gardiner, Jag vill åka och shoppa och jag vill jag vill jag vill göra något! Jag ska på kalas sen iallafall ( ett barn kalas ) hos min lilla kusin Alexandra. Sen hoppas jag gullan och hennes dotter jessica kommer till oss för hon skulle baka cupcakes. Hon är duktig har jag hört.

Mums!


Shopping



Jeykaa from Sweden

Det verkar som att jag har sovit bort hela veckan för idag är det redan fredag. Dags att vakna upp igen. Jag ska vara hemma hela helgen för jag tänker inte gå utanför dörrarna med min jätte fot. Min kusin Kevin ska sova hos oss i helgen. Jag hatar att inte gjöra något på helgerna så får se vad vi ska hitta på. Just nu mår jag iallafall bra, skulle bara behöva ta en skön dusch. När kameran laddat klart ska jag lägga upp min shopping från resan, lite efter men jag har inte orkat ladda kameran=P Nu ska jag spela på king.com hihi man blir fast i det när man väl börjar. Jag spalar biljard, zuma,Luxor och Mahjong Masquerade.
Mitt favorit spel är Monkey Quest


Onsdag

I måndags opererade jag vänster foten. Det vad inte så farligt eftersom jag sov. Men medicinen gjorde mej konstig och jag hade det jätte jobbigt igår. Nu äter jag alvedon istället för att må bättre men då har jag ont i foten istället.

No party

Idag skulle vi städa huset. Men det blev shopping för min och mammas del istället. Vi ska baka och ha en hemma kväll istället. Jag köpte en jätte fin skål som jag älskar jätte mycket, den är rosa och jag ska ha popcorn i den ikväll, popcorn med sourcream and onion krydda på. Imorgon måste vi städa faktist. I helgen är faktist första helgen jag inte festar på länge, det är tråkigt men lika bra att ta det lugnt innan operationen. Imorgon kväll ska jag och Jenny till gröndal och träna förhoppningsvis eftersom att det blir sista träningen på länge eftersom jag kommer operera foten på måndag=S

Jippi det snöjar!

Japp jag säger så!
Då är det bara att ta på sej extra mycket kläder och se glad ut.
Inga problem för mej för jag tycker om snön =D


Operation på måndag

Idag har jag tränat sten hårt på gymmet... Eller inte, jag och jenny satt mest och prata på pilates mattan=P Sen åkte vi ner till stan och åt en god kyckling sallad. Just nu har jag inte så mycket att göra. Klockan 7 ska jag och Micke åka till Heron City och äta på Olarys, sen se resident evil i 3D. Japp. Imorgon ska vi stor städa har jag bestämmt. Alla ska hjälpa till.
På måndag ska jag operera min fot=S Läskigt, läskigt. Jag kommer inte kunna träna och inte köra manuell bil. Jag har aldrig operert mej förut så det är lite obehagligt.


Hallo Miami Ink

Jag gjorde min efterlänktade krona i svanken och la till princess under den. I love it! Den är extra speciell för jag gjorde den på miami ink. Jag är så jävla nöjd!

Miami


Hotellet i mitten.


Miami beach

Stackars hundar som ligger i burar och dricker vatten från en hamster flaska.

Mitt och Mickes rum

Lobby

Frukost

Bilen vi hyrde

Shopping time.

Det finns bara snygga bilar på gatorna i Miami.

Flygplatsen

Vårt plan, jumbo jet.


Jag älskar USA. Jag vill flytta dit någon dag.


Mexico, Cozunel


Mexio Taco tallrik

Dricka kokosnöt vid karibiska havet.

Tequila factory

Förlovning under vattenfallet


Jag och micke har vart tillsammans i över 3 år nu. Eftersom att vi skulle på den här resan så gjorde vi en minnes värd förlovning under jamaicas vatten fall. Det var ju inte så dumt gjort. 29/10 2010

Jamaica, Ocho Rios

Vi klättrade i vatten fallen i jamaica. Det var jobbigt och skit kul. Det tog två timmar men kändes inte äns som en timme. Han vi klättra med sa if you fall, I will catch you..... on camera. Vi har videon på när vi klättra som jag kanske lägger upp någon gång. Det var mycket påtända folk och alla var helt lungna. Dom sa jamaica have no problem. Sen försökte dom sälja röka till mej=P

Haiti, Labade


karibien kryssning

liberty of the seas


Blä vad mastig frukost. Det var ju typ mat. Men gott=P

Mitt favo spel!


Jag fick alltid dra ut micke från casinot

Varje kväll så gjorde vår hytt kille Jerry ett djur av handukar

Min syster gjorde en snigel till honom.

Två kvällar skulle kapten äta middag med oss. Skit kul att se alla så finklädda, vissa hade balklänningar.

Micke fixar sig 5 minuter innan vi ska gå. Till skillnad från mej som kan stå i timmar!


Roomservice frukost

RSS 2.0